Sport

„Studenții“ întâlnesc Oțelul

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/25/07 26 u otelul papi popescu.jpg" border="0" align="left" />Universitatea Cluj va juca în această seară pe teren propriu împotriva fostei campioane Oțelul Galați. </strong>



„Șepcile roșii“ sunt foarte aproape să fie preluate de un grup de investitori din Germania, care dețin agenţia de marketing Sportfive. Nemții au anunțat că sunt hotărâți să achiziționeze clubul, în urma discuțiilor cu Ioan Mărginean și autoritățile locale, dar vor da un răspuns concret săptămâna viitoare. Până atunci, fotbaliștii pregătiți de Marius Popescu (foto), vor da piept în această seară cu Oțelul Galați. Fosta campioană nu este într-o situație deloc fericită, aflându-se pe un deloc onorabil loc 15, cu doar 12 p după 12 etape. „Studenții“ au fost învinși cu greu în ultimul meci, jucat în deplasare cu FC Vaslui și își doresc o victorie pe teren propriu, care le-ar asigura cel puțin pentru moment liniște în clasament. Acestea fiind premisele, se anunță un meci interesat și disputat, între două echipe care își doresc să se mențină cât mai departe de zona „fierbinte“ a clasamentului Ligii 1.
Partida dintre Universitatea Cluj și Oțelul Galați se va disputa în această seară, de la ora 19, pe Cluj Arena și va fi transmisă în direct DigiSport 1. În sezonul trecut, cele două echipe au remizat pe malul Someșului, 1-1, iar gălățenii s-au impus pe malul Dunării cu 2-0.

Ultimele Stiri
abonare newsletter