Sport

Al treilea meci de Ligă pentru „U“ Jolidon

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/25/07 26 u jol.jpg" border="0" align="left" />Vicecampioanele României vor avea un nou meci de foc în Liga Campionilor, sâmbătă, împotriva croatelor de la Podravka Koprivnica. </strong>




„U“ Jolidon este în căutarea primului succes în cea mai importantă competiție pentru cluburile de handbal, Liga Campionilor.

Elevele lui Gheorghe Covaciu au avut prestații bune în primele două partide, cu Krim Ljubliana și Gyor ETO, însă adversarele lor au avut câștig de cauză datorită valorii și experienței net superioare.
Gheorghe Covaciu, antrenorul handbalistelor de la „U“ Jolidon, a declarat înainte de confruntarea de sâmbătă cu Koprivnica că echipei sale îi este greu să lupte pe două fronturi. „Eu am spus că o să fie greu să luptăm pe două fronturi, în campionat şi Liga Campionilor. În Ligă sunt echipe foarte puternice şi nu ştiu dacă vom face faţă în modul în care am început, dar sperăm ca fetele să fie mai bine pregatite fizic la meciul de sâmbătă. Vom face tot posibilul să câştigăm. Podravka este una din cele mai bune echipe din lume, se apropie de Gyor ca valoare, cu jucătoare de mare viteză, iar dupa părerea mea spun că are şanse să se califice mai departe“, a spus tehnicianul clujencelor.
Meciul dintre „U“ Jolidon Cluj și Podravka Koprivnica se va disputa sâmbătă, de la ora 17.30 și va fi transmis în direct de DigiSport 1.

Handbalistele vor fi susținute de fotbaliști și baschetbaliști!

„U“ Jolidon a invitat jucătorii echipelor FC Universitatea și „U“ Mobitelco
să asiste la meciul împotriva celor de la Podravka. Antrenorii celor doua formații au răspuns pozitiv invitației și vor fi prezenți în sala, alături de sportivii pe care îi pregătesc. „Ne bucurăm foarte mult că atât domnul Popescu, cât si Bavcevic au răspuns pozitiv invitației lansate de noi. Spiritul Universitătii este unul unic și numai sportivii care joacă pentru acest club și suporterii înțeleg ceea ce înseamnă simbolul U. Sperăm că sala va fi plină și suporterii alături de echipă“, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al handbalistelor.
Deasemenea, sportivele de la „U“ Jolidon au fost invitate la meciul de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și Oțelul Galați, care se va disputa în această seară de la ora 19 și la meciul de baschet dintre „U“ Mobitelco și CSU Ploiești. Handbalistele au acceptat ambele invitații, iar la meciul de baschet, jucătoarea Mihaela Ani-Senocico a fost invitată să facă angajarea (să dea lovitura de deschidere).

abonare newsletter