Sport

Sandu vrea măcar un punct din două meciuri

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/10/08 mircea sandu inaugurare centru de fotbal frf buftea rp 0001.jpg" border="0" align="right" />Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa naţională trebuie să obţină cel puţin un punct din "dubla" cu Turcia şi Olanda, precizând că acesta poate fi câştigat la Istanbul.</strong>





Președintele FRF a afirmat că România poate câştiga grupa şi să se califice la Cupa Mondială din Brazilia dacă va strânge până la finalul campaniei peste 22 de puncte.

„În meciurile care urmează vineri şi marţi trebuie să luăm cel puţin un punct, iar acest punct îl vizez în Turcia. Dacă vom învinge Turcia, i-am băgat la fund. Cu un punct în Turcia nu stăm rău, iar dacă am învinge i-am băga sub noi bine de tot, iar lucrurile ar sta bine. Apoi vom vedea ce se va întâmpla cu Olanda“, a spus Sandu. „Suntem într-o grupă cu zece meciuri şi 30 de puncte în joc. Ca să avem o şansă a calificării trebuie să facem un minim de 22 de puncte. Asta ar însemna locul doi. Tot ce este peste 22 de puncte ar putea însemna locul întâi. După locul doi, urmează barajul. Avem un proiect care a început anul trecut, avem un obiectiv clar fixat, acela de a forma o echipă pentru 2016. Tot ce se realizează ca şi performanţă anterior datei este excepţional“, a explicat Sandu.
Echipa naţională a României va întâlni Turcia, vineri, de la ora 20.30, pe Stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul şi Olanda, marţi, 16 octombrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale 2014. FRF a primit 3.000 de bilete pentru meciul de la Istanbul, dar fanii nu au cumpărat decât aproximativ 1.000.

40.000 bilete vândute!

Mircea Sandu a mai informat ieri faptul că Federația Română de fotbal a vândut deja peste 40.000 de bilete pentru meciul de marți dintre România și Olanda!
„Din câte ştiu, s-au vândut în jur de 4.000 de pachete de bilete. Încă mai avem de lucru, nu suntem încă obişnuiţi să comandăm online. Sunt convins că dacă facem un rezultat bun la Istanbul, voi fi terorizat cu telefoane luni şi marţi. S-au vândut în jur de 40.000 de bilete pentru meciul cu Olanda. Sper ca până vineri să existe bilete la case, pentru că oamenii deja s-au ambalat şi vin“, a spus Sandu.
Pentru partida cu Olanda, Sandu susţine că vor fi împărţite 6.000 de tricouri şi câteva mii de fulare fanilor care vor veni la stadion. „Am avut o întâlnire cu suporterii din Bucureşti şi Constanţa. Trebuie să apreciez modul în care au înţeles aceşti oameni să încurajeze echipa naţională şi să se comporte în stadion. Am reuşit cu Timişoreana să producem 6.000 de tricouri care vor fi atribuite galeriilor, la fel câteva mii de fulare“, a subliniat Sandu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter