Sport

Andone: „Noi am încercat, dar atât s-a putut“

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/10_octombrie/03/andone liga.jpg" border="0" align="right" />Ioan Andone, antrenorul campionilor de la CFR, a declarat după meciul cu Manchester United că echipa sa a încercat să se ridice la nivelul adversarului. </strong>

„A fost o victorie meritată şi indiscutabilă a lui Manchester United. Noi am încercat să ne ridicăm la nivelul lor, dar atât s-a putut. Ce mă doare şi pentru ce sunt trist e că luăm goluri parabile, iar la nivelul acesta, cu o echipă ca Manchester nu ai nici o şansă. Primul lor gol a fost norocos, pentru că altfel schimbam lucrurile la pauză. În repriza a doua ne-au dominat clar“, a spus Andone.
Tehnicianul clujenilor consideră că „feroviarii“ se pot califica în optimile Ligii Campionilor dacă obțin cel puțin patru puncte din cele două meciuri cu Galatasaray. „Dacă noi am obţine patru puncte din două meciuri cu Galatasaray, ne-am califica mai departe. Dar va fi foarte greu, este greu de crezut că-şi vor permite două greşeli în meciurile cu noi", a mai spus „Fălcosul“.

Ultimele Stiri
abonare newsletter