Sport

Ferguson: “Bine că am câştigat”

<p /><strong><img src="documente/stories/ferguson.jpg" border="0" align="right" />Alex Ferguson, celebrul manager al formaţiei Manchester United a lăudat evoluţia campioanei României în meciul de marţi seara. </strong>

Scoţianul de pe banca lui Man Utd a declarat că golul lui Kapetanos i-a încurcat puţin calculele, dar este bine că echipa sa a câştigat. “Am fost echipa mai bună. Foarte frumos golul marcat de CFR, care ne-a și încurcat puțin. Când iei gol în deplasare mereu e dificil, mai ales că mingea a ajuns de multe ori în careul nostru. CFR este o echipă onestă, cu atitudine, care a învins la Braga. Bine că am câștigat. Avem șase puncte, și sperăm ca după dubla cu Braga să rezolvăm ecuația calificării”, a spus Ferguson.
Antrenorul de la Man Utd s-a declarat mulţumit de faptul că elevii săi au avut mult timp posesia mingii. “Posesia balonului a fost foarte bună pentru noi. Este foarte important în meciuri de Liga Campionilor să ai o astfel de posesie. Ne-a fost greu la început, întotdeauna e dificil în deplasare când gazdele deschid scorul. Am fost norocoşi cu primul gol al lui Van Persie, dar per total ne-am făcut treaba. Al doilea gol al lui Van Persie a fost absolut fantastic. A reuşit să sprinteze şi să înscrie. Am analizat echipa Clujului şi am observat că atunci când joacă în deplasare au un contaatac foarte puternic. În acest meci noi am reuşit să le blocăm acest contraatac. CFR are o determinare fantastică, au luptat până în ultimul minut, şi acesta este un plus faţă de Galatasaray. Cred că CFR are şanse să se califice mai departe“, a mai spus Ferguson la conferinţa de presă de după meci.

Ultimele Stiri
abonare newsletter