Sport

Jonas Eriksson va arbitra meciul FC Basel - CFR Cluj

<p /><strong><img src="documente/stories/2012/08_august/20/08 cfr_eriksson.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />Arbitrul suedez Jonas Eriksson va conduce la centru meciul FC Basel - CFR Cluj, programat marţi, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakob-Park din Basel, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.</strong>

Eriksson va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Mathias Klasenius şi Daniel Wärnmark, asistenţi adiţionali vor fi Martin Strömbergsson şi Tobias Mattsson, iar arbitru de rezervă Stefan Wittberg, informează uefa.com.
Jonas Eriksson a mai arbitrat, în septembrie 2010, un meci al echipei CFR Cluj, pierdut de clujeni cu scorul de 1-2, în grupele Ligii Campionilor, în faţa formaţiei AS Roma. De asemenea, el a mai condus la centru partida România - Bosnia-Herţegovina, scor 3-0, în iunie 2011, în preliminariile Euro-2012, iar în august 2010 a arbitrat meciul Steaua - Grasshopper Zurich, scor 1-0, în manşa tur a play-off-ului Ligii Europa.
CFR Cluj a obținut doar o remiză în ultimul meci jucat înainde de plasarea la Basel, 2-2 în Gruia cu nou-promovata CSMS Iași.

Ultimele Stiri
abonare newsletter