Sport

Handbalistele merg la Şcoala „Horea“

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/22_ziua/handbal-in-scoli.jpg" border="0" alt="Handbal în şcoli" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Handbalistele de la „U“ Jolidon continuă campania de popularizare a acestui sport în şcoli şi vor fi prezente vineri, 25 februarie, la Şcoala „Horea“.</p> <p>Fetele pregătite de Gheorghe Covaciu au fost invitate de conducerea instituţiei la Zilele Şcolii, care se vor desfăşura la sfârşitul săptămânii. Handbalistele se vor întâlni cu copiii vineri, de la ora 11.00.</p> <p>„Am acceptat din prima invitaţia pe care am primit-o pe adresa clubului. După acţiunea de la Războieni şi Ocna Mureş, ne bucurăm că avem ocazia să popularizăm handbalul şi în rândul elevilor din Cluj-Napoca.</p>

Sunt sigur că va fi o acţiune reuşită atât din punctul de vedere al fetelor, cât şi al elevilor pe care îi vom vizita. Această acţiune nu va fi singulară, o vom continua pe la mai multe şcoli din oraş şi din zonă“, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al vicecampioanelor de la „U“ Jolidon.

Elevele lui Gheorghe Covaciu vor juca duminică acasă împotriva formaţiei SCM „U“ Craiova, în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naţionale. Clujencele au pierdut în ultima etapă în deplasare la Ştiinţa Baia Mare (24-26). Obiectivul celor de la „U“ Jolidon este ocuparea locului secund la finalul campionatului, iar principalele adversare ale vicecampionelor sunt CSM Bucureşti şi HC Zalău.

Ultimele Stiri
abonare newsletter