Sport

„U“ mai speră la Europa League

<p /><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/27/05 fotbal u cluj fc mures _sc_51.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca sâmbătă pe teren propriu cu Pandurii Târgu Jiu, un meci din cadrul etapei a 28-a a Ligii 1.

„Șepcile roșii“ nu au învins niciodată formația gorjeană în Liga 1.

Claudiu Niculescu a declarat că obiectivul Universității rămâne participarea în Europa League, însă recunoaște că șansele de îndeplinire sunt mici.

„Avem același obiectiv, dar șansele noastre au scăzut după remiza de la Brașov, însă dacă batem tot acasă și aducem ceva puncte din deplasare, putem spera la locul cinci. Pandurii sunt o echipă puternică, cu un joc bun și vom avea un meci greu cu ei. Însă am încredere în băieți și sper că vom reuși să obținem cele trei puncte puse în joc“, a declarat Niculescu.

Antrenorul „studenților“ nu va putea conta la acest meci pe Galamaz (suspendat), Grecu și Achim (accidentați). De asemenea, sunt incerți Marinescu și Alex Păcurar, nerefăcuți complet în urma unor accidentări.

În meciul tur, gorjenii s-au impus cu 1-0, prin reușita lui Vranjes. Felix Grigore, directorul executiv al Universității Cluj a declarat că formația pregătită de Petre Grigoraș a fost singura care i-a dominat categoric pe „studenți“ în acest sezon.

„Pandurii sunt foarte buni, ne-au dominat în tur, după cum mergea jocul se vedea clar că nu avem nici o șansă. Vreau ca sâmbătă să ne luăm revanșa în fața lor. Gazonul nu este încă la cel mai înalt nivel, dar e mai bun decât la ultimele două meciuri“, a declarat Grigore înainte de meciul cu Pandurii.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu se va disputa sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 5 ori în Liga 1. Oltenii au două victorii, iar trei meciuri s-au încheiat la egalitate, clujenii nereușind să învingă încă Pandurii.

Lemnaru: „Vreau să înscriu“

Valentin Lemnaru, fost atacant al Universității, acum la Pandurii, a declarat înainte de întâlnirea cu fosta sa echipă că s-a simțit bine la team-ul clujean, dar acum își dorește să înscrie pentru olteni.

„Va fi un meci special pentru toată echipa, nu neapărat pentru mine. Într-adevăr am jucat acolo doi ani frumoşi la Universitatea, dar aceştia au trecut. Îmi doresc să înscriu pentru echipa mea. O să fie un meci deschis, între două echipe care joacă fotbal. Fanii clujeni când au venit aici mi-au scandat numele. Cât am fost acolo mi-am făcut treaba, la fel şi Unguruşan. Cred că vom fi primiţi bine”, a declarat Valetin Lemanru, conform impactingorj.com.

Fostul atacant al Universității a mai declarat că abia așteaptă să vadă Cluj Arena.  

abonare newsletter