Sport

Campionii luptă pentru o nouă finală

<p />„U“ Mobitelco va juca două meciuri în deplasare cu BC Timișoara, în cadrul semifinalelor play-off-ului Diviziei A.

Clujenii se vor duela cu câștigătoarea sezonului regulat pentru un loc în finala campionatului.

Campionii au trecut în sferturi cu 3-1 de BC Mureș și și-au asigurat un loc în semifinale. Pentru a-și păstra titlul cucerit anul trecut, clujenii trebuie să elimine cea mai în formă echipă din acest sezon, BC Timișoara. Marcel Țenter, tehnicianul „alb-negrilor“ a declarat că nu are probleme de efectiv înaintea confruntărilor cu echipa bănățeană și crede că spectatorii vor vedea meciuri interesante.

„Întâlnim Timișoara în semifinale, va fi o confruntare foarte interesantă între două sisteme bine organizate și cred că va fi un spectacol pentru fani. Știm că vor fi două meciuri de foc la Timișoara, suntem pregătiți și le așteptăm cu încredere și optimism. Nu avem probleme de efectiv. Am analizat fiecare meci al Timișoarei cu CSM București, au oscilat ambele echipe în evolutii. Ne dorim să câștigăm fiecare meci, va fi greu, însă am încredere în echipa mea“, a spus tehnicianul campionilor înainte de deplasarea în Banat.

Mircea Cristescu, președintele celor de la „U“ Mobitelco, crede că BC Timișoara este o echipă mai bună decât BC Mureș, team-ul eliminat de clujeni în sferturi. „Va fi o serie diferită față de cea cu Mureșul. Timișoara este o echipă mult mai legată, mai tacticizată, cred că toți jucătorii lor sunt periculoși. Însă echipa noastră a început să fie mai consistentă, meciurile din play-off au arătat o creștere în joc“, a spus oficialul campionilor.

Primele două meciuri ale semifinalei BC Timișoara – „U“ Mobitelco BT Cluj se vor disputa sâmbătă și duminică (28 și 29 aprilie) la Sala „Constantin Jude“, de la ora 20 și vor fi transmise în direct de DigiSport.  Partida de sâmbătă va fi arbitrată de Marius Ciulin, Laszlo Bukuresti și Ciprian Stoica, iar cea de duminică de Alexandru Olaru, Fabiana Nițu și Ciprian Stoica.

Ultimele Stiri
abonare newsletter