Sport

O singură variantă pentru CFR: victoria

<p />CFR Cluj are nevoie de o victorie la Piatra Neamț pentru a fi sigură că râmăne pe primele două locuri.

„Feroviarii“ nu s-au regăsit nici după venirea lui Ioan Andone la cârma echipei. Clujenii au obținut în ultimele două meciuri un singur punct, în deplasarea de la Petrolul (1-1) și au fost din nou umiliți acasă, unde au cedat 2-4 în fața Concordiei Chiajna.

„Fălcosul“ este conștient că meciul cu Ceahlăul este foarte important: „Trebuie să batem neapărat la Piatra Neamț“, declarat Andone după înfrângerea cu Chiajna. CFR este pe locul doi în Liga 1, cu 52 de puncte, la fel ca Dinamo, care are însă golaveraj mai bun. „Feroviarii“ au nevoie de o victorie pentru a depăși pasa proastă prin care trec. După meciul de la Piatra Neamț, „alb-vișiniii“ vor primi vizita Brașovului, iar apoi vor avea două deplasări foarte grele, la „U“ și Dinamo. Clujenii vor avea viață grea și în ultima etapă, când vor primi vizita Stelei.

Ultimele etape ale Ligii 1 vor oferi meciuri cu o încărcătură deosebită, întrucât cinci echipe au șanse reale de a câștiga campionatul. În „pole-position“ sunt Dinamo și CFR, cu câte 52 p, urmate de Rapid, 51 p, FC Vaslui și Steaua, cu câte 49 p.

Meciul dintre Ceahlăul și CFR Cluj se va disputa sâmbătă de la ora 21.30 și va fi transmis în direct de DigiSport 1. Cele două echipe s-au întâlnit de șapte ori în Liga 1, iar palmaresul este net favorabil clujenilor, care au cinci victorii, celelalte două meciuri încheindu-se la egalitate.

abonare newsletter