Sport

„U” Cluj: doar egal cu Unirea

<p>Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 0-0, amicalul jucat cu Unirea Alba Iulia, echipă din Liga a 2-a.</p> <p>„Şepcile roşii“ nu au reuşit decât o remiză în faţa Unirii, în amicalul jucat sâmbătă pe stadionul Cetate din Alba Iulia. Primul „11“ trimis pe teren de Ionuţ Badea a fost: Popa - Unguruşan, Pele, Abrudan,  Mendy - Bazzi, Nasser - Delgado, Cristea, Boştină – Tony. Au mai jucat: Boşneag, Buhuş, Munteanu, Balde, Ascoli, Păcurar, Gheorghe, Cojocnean, Machado, Voican, Niculescu, Matache şi Amodu.</p> <p>Unirea a început mai bine meciul şi a avut câteva bune ocazii de a marca în primele minute, dar Marius Popa, noul portar al „studenţilor“, a avut o evoluţie bună şi a parat şuturile lui Stanciu şi Câmpean. Delgado a fost primul clujean care a pus în pericol poarta formaţiei din liga a doua, dar rămas singur cu portarul Pascal a trimis puţin pe lângă poartă. Câteva minute mai târziu, Adrian Cristea a prins un şut excelent, dar acelaşi Pascal a respins de sub bară.</p>

„Prinţul“ a fentat apărarea adversă printr-o pasă genială, dar Tony a fost mai lent decât Pascal, care a reuşit să reţină din faţa atacantului revenit în această iarnă la „U“ după împrumutul la Arieşul Turda. Deşi au avut cele mai clare ocazii ale meciului, „studenţii“ nu au reuşit să marcheze nici în repriza secundă. Cei care au ratat marile şanse ale reprizei secunde au fost Machado, Păcurar şi Niculescu.

La Universitatea a jucat şi nigerianul Amodu, africanul campion mondila la juniori aflat în probe la echipa pregătită de Ionuţ Badea.


„U“ Cluj va juca primul meci din retur duminică, pe teren propriu, împotriva formaţiei FC Braşov, de la ora 14.

Ultimele Stiri
abonare newsletter