Sport

„Studenții“ joacă în ziua de Paște

<p /><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/13/11 13 u medias.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj va juca luni, în a doua zi de Paște, cu Gaz Metan Mediaș, o partidă din cadrul etapei a 26-a a Ligii 1.

 

„Șepcile roșii“ mai speră la o calificare în Europa League și își doresc o victorie în meciul de luni cu Gaz Metan Mediaș.


Claudiu Niculescu, antrenorul Universității, a declarat înainte de meciul cu formația medieșeană, că încă mai speră ca „studenții“ să se califice în cupele europene. „Eu sunt optimist și mai sper la o calificare în Europa League, dar va fi greu, sunt multe echipe care își doresc acest lucru. Chiar dacă vom juca de Paște, jucătorii de la Universitatea sunt profesioniști și vor fi concentrați și la această partidă. Nu tratăm acest meci ca pe o sărbătoare, avem nevoie de 3 p, nu ieșim la picnic“, a spus Niculescu. Tehnicianul „studenților“ a mai declarat că nu este obișnuit să joace în zilele de Paște, dar fiecare echipă trebuie să respecte regulile și programările.

Laurențiu Marinescu și Constantin Grecu sunt aproape de a fi recuperați după accidentările suferite, însă Niculescu a menționat că este puțin probabil ca aceștia să fie incluși în lotul pentru meciul de luni.


„Sper să profităm de faptul că ei vor fi mai obosiți și să câștigăm. Chiar dacă vom juca de Paște, suntem profesioniști și vom da totul pe teren pentru victorie“, a declarat Ovidiu Hoban, jucător transferat în iarnă de Universitatea chiar de la Gaz Metan. Hoban a marcat pentru medieșeni în meciul din tur dintre cele două echipe.

Partida Universitatea Cluj – Gaz Metan Mediaș se va disputa luni, 16 aprilie, de la ora 19, pe Cluj Arena. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport 1. În partida tur, „studenții“ s-au impus în deplasare cu 5-2, Adrian Cristea reușind un hattrick. Cele două echipe s-au întâlnit de 7 ori în Liga 1, clujenii reușind să se impună de 4 ori, iar medieșenii o singură dată, alte două întâlniri încheindu-se la egalitate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter