Sport

Egal sub Pietricica pentru „studenți”

<p /><img src="documente/stories/2012/04_aprilie/10/niculescu.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea Cluj a obținut o remiză, 1-1, în meciul din deplasare cu Ceahlăul, din cadrul etapei a 25-a a Ligii 1.

Claudiu Niculescu a rămas neînvins ca antrenor și după meciul din deplasare cu Ceahlăul. „Șepcile roșii“ au obținut o remiză în deplasarea de la Piatra Neamț, reușind să egaleze cu 10 minute înainte de final, după ce gazdele marcaseră dintr-un penalty obținut tot în repriza secundă. După o primă repriză cu un joc echilibrat, dar fără mari ocazii la niciuna dintre porți, clujenii au intrat mai motivați pe teren după pauză, dornici să câștige cele trei puncte puse în joc. Grozav, Păcurar și Tony au ratat deschiderea scorului în primele 20 de minute ale reprizei secunde. Nigerianul a fost cel mai aproape de gol, însă lovitura sa de cap din minutul 60 a trecut la câțiva centimetri de poarta lui Jovici. Nemțenii au fost cei care au marcat, oarecum împotriva cursului jocului. Abrudan l-a faultat în careu pe Ichim, centralul Augustus Constantin a arătat punctul cu var, iar Golubovici a marcat, deși Bornescu a ghicit colțul.

Niculescu s-a dovedit inspirat în minutul 74, când l-a înlocuit pe Cristea cu Cojocnean. Acesta din urmă a reușit să egaleze în minutul 80, când a fost servit excelent de Păcurar și l-a învins fără mari probleme pe Jovici, stabilind astfel scorul final, Ceahlăul – „U” Cluj 1-1. „Am pierdut nişte puncte importante în lupta noastră pentru primele cinci locuri, însă se mai încurcă echipele şi sperăm să câştigăm toate meciurile, să nu ne mai încurcăm”, a declarat după meci Sebastian Cojocnean, marcatorul golului „studenților”.

Caseta tehnică

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovici - Dumitraş, Ichim, Cazan, Ţepeş - V. Achim, Monroy - Chitoşcă (Bădescu '46), Golubovici (Onciu '90+3), Muscalu - Constantinescu (Gafiţa '76).
Universitatea Cluj: Bornescu - S. Achim, Abrudan, Szukala, Mendy - Păcurar, Hoban, Cristescu (D. Popa '76) - Grozav, Tony (Drăghici '89), Ad. Cristea (Cojocnean '68).
Cartonaşe galbene: Dumitraş '41, Achim '85, Gafiţa '86 / Cristescu '58, Abrudan '63.
Arbitri: Augustus Constantin (central) - Daniel Hulubei, Mihai Artene (asistenţi).
Spectatori: aproximativ 1.000, dintre care 70 de clujeni.

abonare newsletter