Sport

„Studenții“ vor o victorie la Piatra Neamț

<p />Universitatea Cluj va juca duminică în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamț, un meci care va conta pentru etapa a 25-a a Ligii 1.

„Studenții“ au învins pe FCM Târgu Mureș în etapa trecută și au un moral bun înaintea partidei cu Ceahlăul, pe care își doresc să o câștige pentru a se apropria de locurile fruntașe ale clasamentului.

„Ar fi o greșeală mare să gândim că vom avea un meci ușor. Am mai pățit asta cu Chiajna, când, după un meci bun cu Astra, nu am jucat la fel șiîn următorul. Mergem la Piatra Neamț cu speranța că ne vom întoarce cu trie puncte. Avem un obiectiv pe care îl mai putem atinge, într-adevăr foarte greu, dar mai sunt șanse“, a declarat antrenorul Claudiu Niculescu înainte de plecarea spre Piatra Neamț.

Tehnicianul Unviersității nu se va putea baza pe George Galamaz, Laurențiu Marinescu și Bogdan Grecu, aceștia fiind accidentați. Și Lukas Szukala are unele probleme, însă este foarte probabil să fie recuperat până la ora meciului.

Niculescu a lăudat prestația din ultimele meciuri ale atacantului Gheorghe Grozav, despre care a spus că poate să ajungă unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Europei dacă va rămâne cu picioarele pe pământ.

„Am mare încredere în Grozav, are calități extraordinare și dacă va fi modest, va ajunge unul dintre marii fotbaliști ai Europei, rețineți ce vă spun! Trebuie însă să rămână cu picioarele pe pământ, să își vadă de fotbal și să nu se ia după ce scriu ziarele“, a spus Niculescu referitor la Grozav.

Partida Ceahlăul – Universitatea Cluj se va disputa duminică de la ora 19 pe stadionul din Piatra Neamț și va fi transmisă în direct de DigiSport 1. „Șepcile roșii“ nu au câștigat niciodată în deplasare cu Ceahlăul, obținând doar un egal în 7 meciuri.

abonare newsletter