Sport

Meciul România – Olanda de la EURO 2024 se vede în Piaţa Unirii. Emil Boc: „Susţinem împreună generaţia de suflet”.

Meciul România – Olanda de la EURO 2024 de marţi, 2 iulie, va fi transmis în Piaţa Unirii.

Meciul România – Olanda de la EURO 2024 se vede în Piaţa Unirii. | Foto: Emil Boc - Facebook Meciul România – Olanda de la EURO 2024 se vede în Piaţa Unirii. | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul Emil Boc a anunţat că meciul dintre România şi Olanda de la EURO 2024 de marţi, 2 iulie, va putea fi urmărit în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. 

 


„Hai România! Susținem împreună generația de suflet! România vs Țările de Jos se transmite în Piața Unirii! Primăria municipiului Cluj-Napoca în parteneriat cu Terapia - o companie Sun Pharma - vă invită să urmărim împreună meciul din optimile de finală ale Campionatului European chiar în inima Clujului, în Piața Unirii, susținându-i pe tricolori în meciul împotriva Țărilor de Jos. În Piața Unirii vor fi 2500 de scaune puse la dispoziție pentru suporteri. Vă încurajăm să veniți îmbrăcați în galben, cu tricourile naționalei și cu drapelul țării, pentru a intra împreună în atmosfera de meci”, a declarat Emil Boc. 

România va întâlni Olanda în optimile de finală la EURO

Naţionala României va înfrunta echipa Olandei în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, meci care va avea loc în data de 2 iulie, pe Football Arena din Munchen, de la ora 19:00.


România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

În urma rezultatelor de miercuri, dintre echipele clasate pe locul al treilea în grupe au ratat calificarea Ungaria (3 puncte) şi Croaţia (2 puncte).


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România va întâlni Olanda în optimile de finală la EURO! În ce oraș și când se joacă meciul istoric?

România are asigurate doar 7.000 de bilete pentru partida cu Olanda din optimile EURO 2024. FRF încearcă să obțină mai multe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter