Sport

Trei jucători de la CFR Cluj, în lotul preliminar de la EURO 2024

Daniel Bîrligea, Vasile Mogoș și Răzvan Sava au fost convocați de selecționerul Edward Iordănescu pentru cele două partide de pregătire, cu Bulgaria și Liechtenstein, înaintea turneului final.

Trei jucători de la CFR Cluj, în lotul preliminar de la EURO 2024. Sursă foto: Echipa Nationala a Romaniei Trei jucători de la CFR Cluj, în lotul preliminar de la EURO 2024. Sursă foto: Echipa Nationala a Romaniei

 

 


Daniel Bîrligea, Vasile Mogoș și Răzvan Sava au fost convocați de selecționerul Edward Iordănescu pentru cele două partide de pregătire, cu Bulgaria și Liechtenstein, înaintea turneului final, făcând astfel parte din lotul preliminar pentru EURO 2024.

Evoluțiile excelente ale lui Răzvan Sava din acest sezon al Superligii, cât și cele din meciurile Naționalei de Tineret, i-au adus tânărului portar de la CFR Cluj prima sa convocare la Naționala Mare a României.


„Lotul final pentru turneul din Germania va fi anunțat pe 7 iunie. Felicitări, băieți! Vă dorim multă baftă și suntem mândri de voi!”, au precizat reprezentanții CFR-ului. 

Înainte de Euro, „tricolorii” vor disputa amicale contra Bulgariei (marți, 4 iunie) și Liechtensteinului (vineri, 7 iunie). Lista este compusă din 28 jucători, iar la EURO 2024 merg 26. Au fost convocați 4 portari, 8 fundași, 12 mijlocași și 4 atacanți. 


Dintre cei 28 de pe lista preliminară, 19 sunt stranieri, iar nouă evoluează în campionatul intern, potrivit gsp.ro. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Philip Otele, atacantul de la CFR Cluj, este golgheterul Superligii

Ultimele Stiri
abonare newsletter