Sport

CFR Cluj - Rapid 3-2, în a 8-a etapă din play-off-ul Superligii. Victorie la revenirea lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a câștigat cu Rapid, scor 3-2, în etapa 8 din play-off-ul Superligii.

CFR Cluj a câștigat cu Rapid, scor 3-2, în etapa 8 din play-off-ul Superligii/Foto: monitorulcj.ro. CFR Cluj a câștigat cu Rapid, scor 3-2, în etapa 8 din play-off-ul Superligii/Foto: monitorulcj.ro.

 

 


CFR Cluj a învins-o pe Rapid, pe teren propriu, scor 3-2, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului SuperLigii.

 


CFR Cluj a controlat prima repriză. În minutul 16, Krasniqi a trimis puternic din afara careului și a reușit să deschidă scorul. Bucuria oaspeților nu a durat mult, iar patru minute mai târziu, după excelenta centrare a lui Otele, Bîrligea a reluat cu capul de la marginea careului mic și a adus egalarea în Gruia. În minutul 30, pătruns în careu, același Otele a trimis puternic cu dreptul și a reușit să îl învingă pe Ungureanu și ne-a adus în avantaj. 

În startul reprizei secunde, în minutul 55, Petrila a șutat de la marginea careului mic, dar portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a respins. Un minut mai târziu, pătruns în careu, Otele a trimis perfect în vinclu, reușind dubla în derby-ul vișiniu! În minutul 60, Burmaz a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. În minutul 72, după un henț comis de Boben în careu, arbitrul a dictat o lovitură de pedeapsă. Rrahmani a trimis de la punctul cu var, dar Sava a avut o paradă excelentă și a reușit să respingă, iar partida s-a încheiat cu victoria CFR Cluj, scor final 3-2. 


Echipa de start: Sava, Camora (C) (77′ Abeid), Kresic (90+1′ Ajeti), Boben, Mogoș, Keita (78′ Avounou), Muhar, Tachtsidis, Deac (90+1′ Manea), Otele, Bîrligea (86′ Michael). 

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, Ilie, Aussi, Ajeti, Filip, Fică, Avounou, Serebe, Michael. 


Dan Petrescu a revenit ca antrenor la CFR Cluj după plecarea din Coreea de Sud, de la Jeonbuk.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

OFICIAL! Dan Petrescu a revenit în Gruia ca și antrenor la CFR Cluj: „Gata cu vorba! Acum la treabă!”

De ce s-a întors Dan Petrescu la echipa din Gruia?: „Când te cheamă CFR, e greu să refuzi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter