Sport

Gimnastică artistică. România, locul 4 la Europenele feminine de la Rimini

Echipa României s-a clasat pe locul al patrulea, duminică, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare de la Rimini (Italia).

Echipa României s-a clasat pe locul al patrulea, duminică, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare de la Rimini (Italia)/ Foto: Federația Română de Gimnastică - Facebook Echipa României s-a clasat pe locul al patrulea, duminică, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare de la Rimini (Italia)/ Foto: Federația Română de Gimnastică - Facebook

 

 


Echipa României s-a clasat pe locul al patrulea, duminică, la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică pentru senioare de la Rimini (Italia).

 


România (Sabrina Maneca Voinea, Ana Maria Bărbosu, Lilia Cosman, Amalia Ghigoarţă) a acumulat 156,397, ceva mai puţin decât în calificări (158,798), pe care le-a încheiat tot pe locul al patrulea.

Podiumul a fost şi el identic ca în calificări, cu Italia pe primul loc, cu 164,162 puncte, urmată de Marea Britanie (162,162) şi de Franţa (158,796).


În finalele pe aparate la junioare, la bârnă, Anamaria Mihăescu s-a clasat pe locul al şaselea, cu 11,566 puncte, iar Alexia Blănaru a fost a opta, cu 10,566. La sărituri, Mihăescu a terminat pe locul opt, cu o medie de 12,566 puncte. România a încheiat Europenele feminine de la Rimini cu două medalii, ambele de argint şi cucerite de Sabrina Maneca Voinea, la bârnă şi sol.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Italianca Sofia Raffaeli, victorie la individual compus la Cupa Mondială la gimnastică ritmică de la Cluj-Napoca

Cupa Mondială la gimnastică ritmică, în Cluj-Napoca. Novak: „Este un obiectiv extrem de important ca România să organizeze competiţii internaţionale”

Ultimele Stiri
abonare newsletter