Sport

Universitatea Cluj a ratat calificarea în finala Cupei României

Universitatea Cluj ratează calificarea în finala Cupei României, după ce a fost învinsă de Oțelul Galați cu scorul de 2-1.

Universitatea Cluj ratează calificarea în finala Cupei României. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj Universitatea Cluj ratează calificarea în finala Cupei României. Sursă foto: Facebook/ Universitatea Cluj

 

 


„U” Cluj a pierdut cu Oțelul Galați, scor 2-1, joi, în semifinalele Cupei României. „Șepcile roșii” nu au reușit să țină piept unui adversar care a atacat încă din primele minute ale jocului. 

În minutul 11, Oțelul Galați a deschis scorul prin Cisse, dintr-o lovitură liberă, lovind mingea perfect cu capul. În minutul 17, „U” Cluj are o ocazie la poarta moldovenilor prin Roger, care șutează din marginea careului, dar mingea trece pe lângă poartă. 


Cu un minut înainte de finalul primei părți, Roger este faultat în careu de Cisotti, iar arbitrul acordă lovitură de la 11 metri. Dan Nistor reușește să înscrie, iar prima repriză se încheie 1-1. 

CITEȘTE ȘI: 


„Zi de foc” pentru Universitatea Cluj. Clujenii luptă pentru un loc în finala Cupei României.

În a doua repriză, Oțelul Galați și Universitatea Cluj au adoptat o abordare mai defensivă, fără să-și asume riscuri în atac. Ambele echipe s-au concentrat pe menținerea pozițiilor și evitarea greșelilor. 

În minutul 71, Daniel Popa șutează din voleu, din afara careului, dar Pap respinge în corner. În minutul 90, Chipciu a trimis mingea în propria poartă, scorul devenind 2-1 pentru Oțelul Galați. Echipa lui Dorinel Munteanu putea să facă 3-1, după ce a primit o lovitură de penalty, dar portarul celor de la „U” Cluj a apărat. 


Să nu uităm că „U” Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a marcat în ultimul minut de joc împotriva lui FC Hermannstadt. 

Finala Cupei României: Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați

Oțelul Galați va juca finala Cupei României cu Corvinul Hunedoara, meci care se va disputa pe 15 mai. Echipa care a scos-o pe CFR Cluj din Cupă a trecut de Voluntari, în semifinale, cu scorul de 3-1. 


Pentru a ajunge în semifinalele Cupei României, Oțelul Galați a terminat pe locul 2 în grupa preliminară din care au mai făcut parte FCU Craiova, Dinamo sau FCSB. De asemenea, în sferturi, echipa lui Dorinel Munteanu a învins-o, în deplasare, pe Universitatea Craiova, scor 1-0.

”U” Cluj a terminat pe locul 1 în grupa preliminară care le-a mai cuprins pe CFR Cluj, Rapid București și CSA Steaua și a câștigat în sferturi împotriva celor de la Hermannstadt, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, gol marcat în ultimele minute de joc. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Zi de foc” pentru Universitatea Cluj. Clujenii luptă pentru un loc în finala Cupei României.

Ultimele Stiri
abonare newsletter