Sport

Universitatea Cluj, remiză cu FC Hermannstadt. Clujenii au marcat în ultimele minute de joc.

Universitatea Cluj câștigă un punct, după remiza cu FC Hermannstadt. Clujenii au reușit să marcheze în ultimele minute de joc.

FC Hermannstadt a jucat împotriva Universității Cluj în etapa a 3-a din play-out. FOTO: Sîrb Răzvan/monitorulcj.ro FC Hermannstadt a jucat împotriva Universității Cluj în etapa a 3-a din play-out. FOTO: Sîrb Răzvan/monitorulcj.ro

 

 


„U” Cluj a remizat cu FC Hermannstadt, scor 1-1, duminică, în etapa a 3-a din play-out-ul Superligii. 

Atmosfera din tribune a fost una superbă datorită fanilor care au cântat pe toată durata meciului, producând un vacarm infernal pe stadionul municipal din Sibiu. FC Hermannstadt a atacat constant în primele 10 minute ale meciului, dar clujenii au reușit să se apere. 


CITEȘTE ȘI: 

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu FC Hermannstadt: „Nu e timp pentru relaxare”

Galeria „U” Cluj. Foto: Toader Marian/monitorulcj.ro

În minutul 31, FC Hermannstadt face 1-0, după ce Ianis Stoica trimite mingea în poartă, după o eroare adversă în defensivă. La doar 3 minute după ce sibienii au marcat, 


Roguljic trimite mingea în bara laterală, iar „U” Cluj ratează să egaleze. 

Galeria „U” Cluj. Foto: Toader Marian/monitorulcj.ro

În a doua repriză, jucătorii lui Ovidiu Sabău au reușit să recupereze mai multe mingi, posesia fiind în favoarea celor de la „U” Cluj. În minutul 60, Nistor șutează spre poarta adversă, dar portarul celor de la FC Hermannstadt reușește să respingă. 


Ocazie mare pentru FC Hermannstadt. Foto: Sîrb Răzvan/monitorulcj.ro

În minutul 63, înlocuitorul lui Chipciu, Gheorghe, a trimis mingea cu capul spre colțul drept al porții lui Căbuz, dar portarul a fost într-o formă de zile mari și a respins mingea. „U” Cluj a continuat asaltul asupra porții sibienilor, iar în minutul 83, Daniel Popa șutează la colțul lung al porții sibiene, dar nu reușește să marcheze.  

Daniel Popa restabilește egalitatea la Sibiu în ultimul minut al partidei, cu o execuție superbă din pasa lui Dan Nistor. Meciul se încheie 1-1, între sibieni și clujeni, la doar câteva zile după meciul din Cupa României. 


Prima întâlnire dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt a avut loc în 2019, când sibienii au câștigat cu scorul de 2-0. În cele 12 meciuri directe dintre cele două echipe, „U” Cluj a reușit să câștige 8 meciuri, FC Hermannstadt doar 2 meciuri, iar 2 întâlniri s-au terminat la egalitate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu FC Hermannstadt: „Nu e timp pentru relaxare”

abonare newsletter