Sport

Adrian Mutu, înaintea meciului din Cupa României cu Corvinul Hunedoara: „Mergem la victorie”

CFR Cluj va juca în sferturile de finală ale Cupei României împotriva echipei Corvinul Hunedoara, din Liga a II-a.

Adrian Mutu vrea să ajungă în finala Cupei României. Sursă foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Adrian Mutu vrea să ajungă în finala Cupei României. Sursă foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj va juca în sferturile de finală ale Cupei României, pe 2 aprilie, împotriva echipei Corvinul Hunedoara, din Liga a II-a. 

Adrian Mutu, antrenorul CFR-ului, a declarat într-o conferință de presă că meciul cu echipa Corvinul Hunedoara va fi unul extrem de greu, amintind că unul dintre obiectivele echipei clujene este câștigarea Cupei României. 


Cupa este unul dintre obiectivele noastre. Ne așteaptă o echipă omogenă, muncitoare, care a mai pus probleme și altor echipe în Cupă. Trebuie tratat serios acest meci. Pentru Hunedoara înseamnă foarte mult. Stadionul va fi plin. Trebuie să fim foarte atenți și să mergem la victorie”, a declarat Adrian Mutu.  

CITEȘTE ȘI: 


Pleacă Adrian Mutu de la CFR Cluj? Răspunsul „Briliantului”: „Statistica poate să o vadă toată lumea”

De asemenea, antrenorul clujenilor a mai precizat că presiunea va fi mare, iar Corvinul Hunedoara va încerca să scoată din joc o echipă care are prima șansă să ajungă în finala cupei. 

Echipa este oglinda antrenorului, iar meciul cu Huneodara, cum am spus, este dificil. Va fi multă lume prezentă la stadion, au ambiție și mai mare, în condițiile în care pot elimina un adversar prestigios. Pentru noi este cea mai mare presiune”, a afirmat „Briliantul”. 


Adrian Mutu: „Titlul nu a fost unul dintre obiectivele mele” 

Întrebat dacă după rezultatele din ultima etapă din play-off, dacă CFR Cluj mai are șanse la titlu, antrenorul clujenilor a precizat că nu a avut ca obiect câștigarea acestuia. 

„Titlul nu a fost unul dintre obiectivele mele. În momentul de față, FCSB este lider. Pentru noi, obiectivul rămâne Cupa României, este fundamental. 


Ne dorim să câștigăm cupa. Referitor la titlu, CFR a avut momente când putea să treacă pe primul loc, a fost aproape. E o distanță considerabilă între noi și FCSB. Au maturitate, merită locul pe care sunt acum și nu avem ce discuta”, a conchis Adrian Mutu. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Golgheterul Philip Otele de la CFR Cluj, dorit de o echipă din Premier League. Adrian Mutu: „Nu mă miră”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter