Sport

România-Irlanda de Nord, 1-1. Meci amical încheiat la egalitate pe Arena Naţională.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu echipa Irlandei de Nord, 1-1 (1-1), vineri seara, într-un meci amical desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti.

România-Irlanda de Nord, 1-1/Foto: Echipa națională de fotbal a României Facebook.com România-Irlanda de Nord, 1-1/Foto: Echipa națională de fotbal a României Facebook.com

 

 


Dennis Man (23) a marcat golul tricolorilor, după ce oaspeţii au deschis scorul prin Jamie Reid (7), în prima partidă de pregătire a echipei antrenate de Edward Iordănescu pentru EURO 2024.

 


Oaspeţii au marcat primii (7), la capătul unui contraatac rapid, început de la Conor Bradley, jucătorul lui Liverpool, continuat de Thompson şi finalizat de debutantul Jamie Reid, rămas singur cu portarul Niţă.

România a reuşit egalarea în min. 23, când Răzvan Marin a trimis o minge lungă, recepţionată de Dennis Man, care a croşetat apărarea oaspete şi l-a învins pe portarul Hazard cu un şut din careu.


România nu a făcut un joc prea bun, suferind mai ales în flancul stâng, în faţa unei echipe tinere, rapide şi disciplinate, aflată în reconstrucţie.

România rămâne cu doar două victorii în nouă meciuri contra Irlandei de Nord.

Tricolorii se pot revanşa în următorul lor test, meciul amical de marţi, cu Columbia, care va avea loc pe Civitas Metropolitano din Madrid.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România și-a aflat adversara din play-off la EURO 2024

abonare newsletter