Sport

CFR Cluj va întâlni în weekend Unirea Dej, într-un meci amical. Cine va câștiga, SuperLiga sau Liga a II-a?

CFR Cluj, echipă aflată în SuperLigă, o va întâlni pe echipa din Liga a II-a, Unirea Dej. Meciul va avea loc sâmbătă, 23 martie.

CFR Cluj, echipă aflată în Superligă, o va întâlni pe echipa din Liga a II-a, Unirea Dej/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR Cluj, echipă aflată în Superligă, o va întâlni pe echipa din Liga a II-a, Unirea Dej/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


În pauza competițională pricinuită de meciurile echipelor naționale, CFR Cluj va disputa un meci amical contra Unirea Dej. 

 


Partida de verificare va avea loc sâmbătă, 23 martie, de la ora 11:00, în Cluj-Napoca.

CFR Cluj se află în momentul de față pe locul 4 în grupa din play-off cu 27 de puncte, fiind la o distanță de 8 puncte de liderul FCSB. În prima etapă disputată din play-off, echipa din Gruia a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, scor 2-1. 


Următorul meci al clujenilor va avea loc pe 29 martie, în deplasare, în fața celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Pe de altă parte, Unirea Dej va juca în play-out-ul din Liga a II-a. Unirea Dej va juca pe 30 martie, de la ora 11:00, în deplasare, cu Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița. Reamintim că echipa FC Unirea Dej a terminat pe locul 18 în Liga a II-a cu 13 puncte, având doar 4 victorii, 1 egal și 14 înfrângeri.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

S-a stabilit programul meciurilor din play-off-ul și play-out-ul din Liga a 2-a. Cu cine va juca Unirea Dej în prima etapă?

Ultimele Stiri
abonare newsletter