Sport

Victorie pe teren propriu pentru campioni

<p><img src="documente/stories/2012/03_martie/19/08-marcel tenter conf u mobitelco rp 03.jpg" border="0" style="float: right; margin: 2px 5px;" />“U” Mobitelco BT a învins sâmbătă seara pe BC Miercurea Ciuc, cu 92-78. Aceasta a fost prima victorie pe teren propriu pentru campioni, după două înfrângeri consecutive.</p>

 

Clujenii nu au făcut însă un meci foarte bun, însă au reuşit să se impună în faţa unui adversar net inferior. Elevii lui Marcel Ţenter au câştigat primul sfert cu 26-17, dar au fost depăşiţi în cel de al doilea, 18-19. Oaspeţii au avut o revenire puternică în repriza a doua şi s-au apropiat la doar două puncte de clujeni, scorul după sfertul trei fiind 63-61. Campionii s-au mobilizat însă în ultimul sfert şi au reuşit în cele din urmă să se impună fără emoţii, cu 92-78.

Marcel Ţenter (foto) a declarat la finalul meciului că Miercurea Ciuc este o echipă incomodă. „Miercurea Ciuc este o echipă incomodă, a văzut toată lumea, doar în meciul de la Timişoara au avut o cădere, în rest oriunde au jucat bine. Nu pot să spun că ne-au pus probleme, dar au fost tot timpul în plasa noastră, nu am putut să ne desprindem decisiv şi acesta este motivul pentru care nu am putut să folosesc o rotaţie mare, aşa cum mi-aş fi dorit. Mă bucur pentru victorie, este o victorie de moral care deschide drumul pentru următoarele partide, foarte importante pentru noi”, a declarat tehnicianul clujean după meciul cu BC Miercurea Ciuc.

Pentru “U” Mobitelco BT au marcat: Dykes 36 p (5 recuperări, 3 pase decisive), Krstanovic 26 p (15 rec., 3 intercepţii), Mijovic 12 p (7 rec., 7 p.d.), Lawrence 7 p (6 rec., 3 p.d.), Lagrange 7 p (3 rec., 3 p.d.), Corpodean 4 p. Pentru oaspeţi au punctat: Dino 15 p, Long 14 p, Dies 13 p, Champion 14 p, Samuilă 12 p, Jakab 6 p, Enrico Ramon şi Rosu câte 2 p.


“U” Mobitelco BT se află pe locul 5 în clasamentul Diviziei A, cu 42 de puncte. Următorul meci al clujenilor este programat în 24 martie, în deplasare la SCM Universitatea Craiova.

abonare newsletter