Sport

Ovidiu Sabău, înaintea meciului cu Sepsi: „Echipa e într-o situație delicată, vin după 4 înfrângeri”

„U” Cluj va juca duminică pe terenul celor de la Sepsi OSK, într-o partidă cu semnificație majoră în lupta pentru un loc de play-off.

Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj va juca, duminică, de la ora 14:00 pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa cu numărul 27 din Superliga.

 


Ovidiu Sabău, antrenorul echipei „U” Cluj, se așteaptă la un duel încins între cele două formații, având în vedere că ambele echipe se gândesc la play-off. 

„Poate fi un meci decisiv pentru un obiectiv mai ambițios. Sepsi e într-o situație delicată, vin după 4 înfrângeri, dar au arătat destul de bine, au dominat. Nu va fi ușor, dar cred că noi am crescut ca ritm, ca formă sportivă și majoritatea jucătorilor arată mult mai bine din punct de vedere fizic. Motivați vom fi, avem experiență, terenul e foarte bun.


Depinde mult de inspirație, maniera de abordare a jocului. Vor conta și greșelile, sperăm să nu fie decisive. La Sepsi e presiune mare, să nu se califice în play-off ar fi un eșec mare. Sunt o echipă bună, au condiții bune, iar așteptările sunt mari. Trebuie să avem curaj, încredere și să exploatăm anumite momente în favoarea noastră.

Ne-am antrenat în condiții bune, cu FCSB am făcut un joc bun, înseamnă că se poate. Mizăm pe acea stare de spirit pe care trebuie să o avem când e un astfel de moment. Contează experiența și valoarea, iar eu am în lot și experiență și valoare. Ne dorim să îi răsplătim pe suporteri, eu empatizez cu ei.


Nu mă simt bine când știu că dezamăgesc atât de mulți oameni, așa cum s-a întâmplat la Craiova. Când vezi stadionul aproape plin trebuie să te responsabilizeze și să îți dea adrenalina de a lupta pentru un rezultat bun”, a declarat Ovidiu Sabău.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj – FCSB 0-0, remiză albă pe Cluj Arena

Bogdan Vătăjelu, OUT de la „U” Cluj! A sosit la echipă la începutul sezonului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter