Sport

Cristian „Căpcăunul” Fabbiani, fostul atacant al echipei CFR Cluj, a semnat la 40 de ani cu o echipă din prima ligă a Argentinei

Cristian „Căpcăunul” Fabbiani, fostul atacant al echipei CFR Cluj, a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Deportivo Riestra, nou-promovată în prima ligă argentiniană de fotbal.

Cristian „Căpcăunul” Fabbiani, fostul atacant al echipei CFR Cluj, a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Deportivo Riestra/ Foto: River El Unico. El Mas Grande - Facebook Cristian „Căpcăunul” Fabbiani, fostul atacant al echipei CFR Cluj, a fost numit în funcţia de antrenor al echipei Deportivo Riestra/ Foto: River El Unico. El Mas Grande - Facebook

 

 


Fabbiani, fostul jucător de la CFR Cluj, a ajuns antrenor Deportivo Riestra, nou-promovată în prima ligă argentiniană de fotbal, și îl înlocuieşte pe Matias Modolo.

 


Acesta va debuta pe banca echipei din Buenos Aires în acest sfârşit de săptămână, contra formaţiei sale de suflet, River Plate. Cristian Fabbiani a fost prezent joi la meciul din Cupa Argentinei în care Deportivo Riestra a învins-o pe Comunicaciones, dintr-un penalty acordat la ultima fază a întâlnirii.

Cariera de antrenor a lui Fabbiani a debutat în 2021, la echipa Fenix, din liga a treia, apoi a pregătit-o prima oară pe Deportivo Riestra, după care a activat la Deportivo Merlo din 2023.


Fabbiani a aparţinut de CFR Cluj în perioada 2007-2010, marcând 12 goluri în 33 de partide în toate competiţiile, dar a fost împrumutat mai întâi la Newell's Old Boys, iar apoi la River Plate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristian Fabbiani a pierdut lupta cu kilogramele! Cât a ajuns să cântărească fostul vârf de la CFR

Ultimele Stiri
abonare newsletter