Sport

Echipa U-BT Cluj-Napoca, întâmpinată cu entuziasm pe Aeroportul din Cluj, în urma victoriei cu Gran Canaria, câștigătoarea Eurocup

Campionii de la U-BT Cluj au fost primiți cu aplauze pe Aeroportul din Cluj, după victoria obținută împotriva celor de la Gran Canaria.

U-BT Cluj-Napoca, întâmpinată cu aplauze pe Aeroportul din Cluj/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com U-BT Cluj-Napoca, întâmpinată cu aplauze pe Aeroportul din Cluj/Foto: U-BT Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


U-BT Cluj-Napoca a reuşit o victorie istorică săptămâna aceasta în faţa echipei spaniole Dreamland Gran Canaria, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 113-111 (20-37, 34-20, 23-16, 21-25, 15-13), la Las Palmas, în penultima etapă din Grupa B a competiţiei masculine de baschet EuroCup.

 


La întoarcerea, clujenii și-au întâmpinat echipa pe Aeroportul din Cluj cu aplauze. 

„Haide U!” – a fost mesajul cu care U-BT Cluj a fost întâmpinată de fani. 


Miercuri, U-BT Cluj-Napoca a obținut una dintre cele mai mari victorii din istoria clubului. Studenții au învins-o pe Gran Canaria în deplasare, cu scorul de 111-113. „U” s-a impus dramatic, graţie unui coş marcat de Emanuel Căţe în penultima secundă a prelungirilor.

CITEȘTE ȘI: 
U-BT Cluj-Napoca s-a impus dramatic pe terenul campioanei din EuroCup. Silvășan, antrenorul echipei: „Nu ne așteptam la un astfel de meci”

Cu victoria din Spania, echipa clujeană a urcat pe locul al doilea, iar dacă se va impune în ultima etapă se va califica direct în sferturile de finală ale competiţiei.


„U” va juca ultimul meci pe 7 februarie, tot în deplasare, cu 7bet-Lietkabelis Panevezys, în timp ce Dreamland Gran Canaria va juca în deplasare cu Buducnost VOLI Podgorica.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca s-a impus dramatic pe terenul campioanei din EuroCup. Silvășan, antrenorul echipei: „Nu ne așteptam la un astfel de meci”

Ultimele Stiri
abonare newsletter