Sport

„U“ Cluj – Steaua, cu casa închisă?

<p /><img src="documente/stories/2012/03_martie/12/steaua.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Universitatea și Steaua se vor întâlni în luni seara pe Cluj Arena, în derby-ul etapei a 20-a a Ligii 1. Până ieri s-au vândut peste 20.000 de bilete.

„Șepcile roșii“, fără victorie în Liga 1 de la începutul lunii noiembrie, vor să învingă în această seară Steaua, în fața unui stadion plin.

Clujenii vor să-și ia revanșa în fața „roș-albaștilor”, care i-au învins în ultimele trei meciuri directe din campionat. Elevii lui Badea au pierdut în tur cu 1-2. Bucureștenii s-au impus prin golurile înscrise de Mihai Costea și Raul Rusescu, în timp ce pentru „U“ a redus din handicap Steven Pele. George Galamaz, fundașul „alb-negrilor“, a evoluat în acea partidă pentru Steaua, iar acum ar putea debuta în tricoul Universității tocmai împotriva fostei sale echipe. „Studentul“ transferat în pauza competițională crede că „roș-albaștrii“ sunt o echipă bună, greu de învins chiar și atunci când joacă prost.

„Steaua este tot timpul o formaţie periculoasă, chiar şi când joacă mai prost are şanse mari să câştige. Sunt convins că nu va fi un meci uşor. Însă noi avem un moral bun după ce am obţinut un egal la Rapid. Este doar începutul şi trebuie să continuăm pe acelaşi drum. Mă bucur că voi debuta împotriva Stelei şi sperăm să fie o atmosfera frumoasă în tribune”, a declarat George Galamaz la Dolce Sport.

De cealaltă parte, atacantul Raul Rusescu crede că Steaua va avea o misiune mult mai dificilă decât în etapa a 19-a, când a învins cu 1-0 la Mioveni. „Cu siguranţă, ne aşteaptă un meci mult mai greu decât cel de la Mioveni. Universitatea are jucători de calitate, mai ales de la mijloc în sus. E foarte bine că vom juca pe un stadion plin, pe noi ne motivează o asemenea atmosferă“, a declarat Rusescu la Dolce Sport.

Se joacă cu casa închisă?

Meciul dintre Universitatea Cluj și Steaua este așteptat cu mare interes de către iubitorii clujeni de fotbal. Până ieri dimineată au fost vândute peste 20.000 de bilete, la care se adaugă cei 2.300 de abonați, plus 1.000 de invitați. Organizatorii au anunțat că în ziua meciului, astăzi, casele de bilete vor fi deschise doar până la ora 15, la cererea Jandarmeriei. Conform protocolului, suporterii Stelei ar fi avut dreptul la 2.000 de bilete în zona rezervată lor, însă aceștia au solicitat doar 500.

Partida Universitatea Cluj – Steaua se va disputa astăzi, de la ora 19, pe Cluj Arena și va fi transmis în direct de Dolce Sport. Înaintea acestui meci, „U“ Cluj este pe locul 8 în Liga 1, cu 29 de puncte, iar Steaua pe locul 5, cu 35 de puncte.

abonare newsletter