Sport

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur al probei de dublu la Australian Open

Perechea româno-croată Sorana Cîrstea/Donna Vekic a fost învinsă de cuplul Demis Schuurs (Olanda)/Luisa Stefani (Brazilia), în prima rundă a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea/ Foto: Sorana Cîrstea - Facebook Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea/ Foto: Sorana Cîrstea - Facebook

 

 


Perechea româno-croată Sorana Cîrstea/Donna Vekic a fost învinsă de cuplul Demis Schuurs (Olanda)/Luisa Stefani (Brazilia), cu 6-2, 7-5, joi, la Melbourne, în prima rundă a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

 


Favoritele numărul nouă s-au impus după o oră şi 20 de minute de joc. Cîrstea şi partenera sa au început ambele seturi cu 2-0, însă apoi Schuurs şi Stefani au întors scorul.

Perechea româno-croată s-a ales cu un cec de 36.000 de dolari australieni şi 10 puncte WTA la dublu.


Atât Sorana Cîrstea, cât şi Donna Vekic au pierdut în primul tur şi la simplu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea a debutat cu stângul în 2024. Jucătoarea de tenis a fost învinsă în runda a doua a turneului WTA 500 de la Brisbane.

Jaqueline Cristian a părăsit Transylvania Open. Românca, învinsă de Eva Lys care a eliminat-o în primul tur și pe Sorana Cîrstea

abonare newsletter