Sport

Fundașul central Andrei Miron pleacă de la Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a anunțat plecarea jucătorului Andrei Miron.

Andrei Miron pleacă de la „U” Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook Andrei Miron pleacă de la „U” Cluj / Foto: FC Universitatea Cluj - Facebook

 


Reprezentanții FC Universitatea Cluj au anunțat plecarea fundașului central Andrei Miron și au precizat că înțelegerea a fost încheiată pe cale amiabilă.


„Înțelegerea dintre FC Universitatea Cluj și fundașul central Andrei Miron a fost încheiată pe cale amiabilă. Andrei Miron a strâns 29 de prezențe în tricoul echipei noastre, marcând un gol în victoria «studenților» cu 3-0 de la Botoșani din acest sezon. Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă și îi dorește succes în carieră!”, a transmis clubul FC Universitatea Cluj.

Miron a fost transferat la FC Botoșani:


„Bine ai revenit, Andrei Miron! FC Botoșani anunță transferul fundașului central Andrei Miron, care va îmbrăca, din nou, tricoul „roș-alb-albastru”, după 4 ani. Apărătorul a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Oțelul Galați, FCSB, Hapoel Haifa și Universitatea Cluj, iar acum se întoarce pe «Municipal» pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul principal al sezonului, menținerea în elita fotbalului din România. Mult succes, Andrei! Abia așteptăm să te revedem pe teren, de partea noastră!”, a transmis FC Botoșani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primul transfer al iernii la „U” Cluj. A debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani.

„U” Cluj a anunțat programul amicalelor din Antalya. Clujenii se vor duela cu echipe din Turcia, Albania și Azerbaijan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter