Sport

CFR Cluj l-a cedat pe Emmanuel Yeboah la IF Broendby

Atacantul Emmanuel Yeboah va fi transferat de CFR Cluj la Broendby IF, a anunțat echipa din Gruia.

CFR Cluj l-a cedat pe Emmanuel Yeboah la IF Broendby. FOTO: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ CFR Cluj l-a cedat pe Emmanuel Yeboah la IF Broendby. FOTO: Facebook/ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


Cluburile de fotbal CFR 1907 Cluj şi Broendby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah (20 ani) la gruparea daneză, a anunţat, sâmbătă, echipa din Gruia pe pagina sa de Facebook.
 

„Mulțumim, Emmanuel Yeboah! Cluburile CFR 1907 Cluj și Brøndby IF au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Emmanuel Yeboah.


Venit la clubul nostru la începutul anului trecut, Yeboah și-a demonstrat, în scurt timp, calitățile ofensive, evoluând pentru Academia CFR și pentru echipa secundă. În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare și a avut o evoluție constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vișiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri și a fost autorul a 5 goluri

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la echipa noastră și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a scris CFR Cluj, pe Facebook.


În doar câteva luni, în iulie 2022, atacantul a făcut pasul la echipa mare şi a avut o evoluţie constantă, devenind rapid un jucător important pentru CFR Cluj. În tricoul alb-vişiniu, Yeboah a bifat 53 de meciuri şi a fost autorul a 5 goluri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj se desparte de încă un jucător. Unde va fi transferat

Ultimele Stiri
abonare newsletter