Sport

„Studenții“ au jucat golf

<p /><img src="documente/stories/2012/02_februarie/22/08 22 u golf.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Antrenorul Universității Cluj, Ionuț Badea, a înlocuit sesiunea de antrenament de ieri dimineață cu una de golf, oferindu-le elevilor săi o oră și jumătate de mișcare și bunădispoziție.

„Șepcile roșii“ au răspuns pozitiv invitației antrenorului, intrând repede în pielea unor jucători profesioniști de golf. Unii dintre fotbaliști au întâmpinat mici dificultăți în nimerirea mingii, dar fiecare lovitură bună a fost răsplătită cu aplauze de către colegi. Printre cei remarcați s-au numărat Alex Păcurar, Mircea Bornescu, Ovidiu Hoban, Sebastian Cojocnean și Gicu Grozav, însă și restul „studenților“ au bifat cel puțin o lovitură bună. După sesiunea de golf, în drum spre hotel, majoritatea jucătorilor s-au declarat încântați de experiență.

În altă ordine de idei, Universitata a câștigat și cel de-al doilea amical disputat în cadrul celui de-al doilea stagiu de pregătire din Antalya. Elevii lui Ionuț Badea au învins luni seara formația rusă Terek Groznyi cu 4-0, după ce sâmbătă se câștigaseră și în fața bulgarilor de la FK Ludogorets. „Prințul“ Adrian Cristea a reușite o dublă, celelalte goluri ale clujenilor fiind reușite de către Alex Păcurar și Gicu Grozav. Tehnicianul „alb-negrilor“ a început cu: Bornescu - Achim, Abrudan, Szukala, D.Popa - Hoban, Marinescu, Păcurar - Cristescu - Cristea, Niculescu, iar în partea a doua a jocului a introdus și restul jucătorilor.

Universitatea Cluj va mai juca joi, 23 februarie, un amical cu un adversar ce urmează să fie stabilit. Lotul „studenților“ va reveni apoi în România, în ziua de vineri. Elevii lui Ionuț Badea vor juca primul meci oficial din 2012 sâmbătă, 3 martie, în deplasare la Rapid București. Partida va începe la ora 18 și va fi transmisă în direct de DigiSport 1.

Ultimele Stiri
abonare newsletter