Sport

CFR Cluj, aproape de al treilea transfer al verii. Arlind Ajeti ar putea fi primul transfer pus la cale de Andrea Mandorlini

CFR Cluj i-a transferat până acum pe Philipp Otele și Cătălin Căbuz, însă clujenii sunt aproape să bifeze a treia mutare a verii.

Arlind Ajeti/ Foto: Arlind Ajeti - Facebook Arlind Ajeti/ Foto: Arlind Ajeti - Facebook

 

 


CFR Cluj este aproape de al treilea transfer al verii.

 


Potrivit spotmedia.ro, CFR Cluj ar fi ajuns la un acord cu fundașul central albanez Arlind Ajeti, care în ultimul sezon a jucat în Serie C din Italia, la Pordenone.

Acesta ar fi primul transfer pus la cale de Andrea Mandorlini, după revenirea la CFR Cluj.


De-a lungul carierei, Ajeti a mai evoluat pentru FC Basel U18, FC Basel U21, FC Basel, Frosinone, Torino, Crotone, Grasshoppers, Vejlle, Reggiana, Padova și Pordenone. 

CFR încearcă să ajungă și în acest an în grupele Conference League

În cursul zilei de miercuri, 21 iunie, echipele românești și-au aflat adversarele din turul doi al preliminariilor Conference League. 


Dacă Sepsi și FCSB vor merge în Bulgaria și vor juca cu CSKA Sofia și CSKA 1948 Sofia, CFR Cluj de va duela cu gruparea turcă Adana Demirspor. 

La scurt timp de la aflarea adversarului, presa din Turcia a ținut să o analizeze pe CFR Cluj. 


Adana Demirspor este formația care a terminat pe locul patru ultimul sezon de SuperLiga. Formația a fost condusă de italianul Vicenzo Montella, iar cel mai important jucător este nigerianul Henry Onyekuru (26 de ani), care este evaluat la 5,5 milioane de euro de transfermarkt.com.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Karlo Muhar de la CFR Cluj, cel mai bun jucător din Conference League la cele mai multe tackling-uri reușite

Reacția turcilor după ce s-a anunțat că Adana Demirspor o va întâlni pe CFR Cluj: „Echipa hegemonă a fotbalului românesc”

Ghinion pentru CFR Cluj. Cu ce echipă va juca în turul 2 preliminar al UEFA Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter