Sport

Emi Cățe și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj. Jucătorul și-a lăsat amprenta asupra jocului formației

Unul dintre cei mai importanți jucători din sezonul precedent și cel mai valoros baschetbalist român rămâne la U-Banca Transilvania. Emanuel Cățe și-a prelungit contractul cu U-BT Cluj.

Emi Cățe/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Emi Cățe/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Unul dintre cei mai importanți jucători din sezonul precedent și cel mai valoros baschetbalist român rămâne la U-Banca Transilvania. Emanuel Cățe și-a prelungit contractul cu echipa campioană a României.

 


În vârstă de aproape 26 de ani, Emi a sosit la U-Banca Transilvania la începutul sezonului trecut. Imediat și-a lăsat amprenta asupra jocului formației clujene, având o contribuție semnificativă atât în atac, cât și în apărare. Dincolo de punctele marcate, Cățe are un cuvânt greu de spus sub panou, acolo unde izbutește capace spectaculoase, precum și recuperări importante în economia meciurilor.

Cățe a încheiat sezonul în Liga Națională cu medii de 12.7 puncte, 6.5 recuperări, 1.6 pase decisive și un indice al eficienței de 18.8. El a fost desemnat și MVP-ul finalei campionatului. 


Pe de altă parte, Emi a bifat 18 prezențe în 7Days EuroCup, totalizând statistici 9.0 puncte, 5.3 recuperări, 1.3 pase decisive și 0.8 capace, cu un indice al eficienței de 12.4. Cel mai bun meci l-a reușit în compania celor de la Joventut Badalona, când s-a evidențiat cu 14 puncte, 13 recuperări și 2 pase decisive.

„Pentru mine e mult mai ușor să joc baschet și să performez la cel mai înalt nivel într-un loc în care mă simt apreciat atât de club, cât și de suporteri. Împreună am realizat în sezonul trecut multe momente deosebite, memorabile, pe care îmi doresc să le îmbunătățim. Mulțumesc antrenorilor și staff-ului tehnic pentru încrederea acordată și promit că voi face tot ce depinde de mine pentru realizarea obiectivelor clubului. Aștept din nou să văd tribunele pline și să strigăm împreună Haide "U"!”, a declarat Emanuel Cățe, jucător U-BT Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nandor Kuti s-a despărțit de U-BT după mai bine de 10 ani petrecuți la Cluj-Napoca

U-BT Cluj a făcut prima mutare pe piața transferurilor. Campioana a bătut palma cu Mihai Măciucă, unul dintre jucătorii de bază de la naționala României

abonare newsletter