Sport

Pentru ce sumă ar fi dispus Neluțu Varga să renunțe la CFR Cluj: „Nu se compară cu FCSB!”

Neluțu Varga a discutat despre eventualitatea vânzării echipei CFR Cluj, pe care o consideră evaluată la un preț mai înalt decât FCSB.

Yuri Matias, Cristi Manea și Andrei Burcă /FOTO: CFR Cluj - Facebook Yuri Matias, Cristi Manea și Andrei Burcă /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, a menționat posibilitatea unei eventuale vânzări a clubului său. Finanțatorul din Gruia a subliniat că nu are în plan să renunțe la echipă, însă a admis că ar putea să ia în considerare această opțiune în cazul în care ar primi o ofertă extrem de avantajoasă.

 


Neluțu Varga a negat faptul că ar fi angajat negocieri cu oameni de afaceri din Qatar, țară în care a fost prezent săptămâna trecută la Campionatul Mondial de Judo.

„Nici vorbă de așa ceva. Eu am fost plecat cu alt scop. Am fost la Campionatul Mondial de Judo. Nu se pune problema să vând echipa. Doar dacă vine o ofertă de nerefuzat”, a spus Neluțu Varga, potrivit Prosport.


Întrebat despre prețul la care ar fi dispus să vândă CFR Cluj, Neluțu Varga a menționat că acesta ar depăși suma solicitată de Gigi Becali pentru FCSB. Finanțatorul din Pipera a anunțat inițial că își dorește peste 20 de milioane de euro în schimbul vicecampioanei, dar ulterior a majorat prețul la 40 de milioane de euro, cu condiția ca echipa să câștige titlul în emisiune.

„Echipa costă 25 de milioane de euro fără campionat, 40 de milioane dacă vom câștiga campionatul”, a declarat Becali.


„Nu se compară. Normal că CFR costă mai mult. Noi avem proprietăți, avem stadion, avem academie, clădiri. Orice este de vânzare, dar nu sunt disperat să vând”, a declarat Neluțu Varga conform aceleiași surse.

CFR Cluj riscă să piardă cupele europene

CFR Cluj, echipa care a câștigat ultimele cinci ediții ale SuperLigii, a pierdut șansele la titlu în acest sezon și se află în pericol de a nu se califica în cupele europene.


Echipa condusă de Dan Petrescu ocupă în prezent locul trei, având 39 de puncte, cu două puncte în fața Universității Craiova.

Locul trei asigură participarea în barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, iar această poziție ar fi obținută și de echipa clasată pe locul patru, cu condiția ca „U” Cluj să câștige finala Cupei României împotriva Sepsi. În acest scenariu, locul trei ar aduce o calificare directă în preliminariile competiției continentale.

Clasament playoff Superliga

  1. Farul Constanța - 47 puncte
  2. FCSB *- 46 puncte
  3. CFR Cluj* - 39 puncte
  4. Universitatea Craiova - 37 puncte
  5. Rapid - 35 puncte
  6. Sepsi Sfântu Gheorghe - 26 puncte

*FCSB și CFR Cluj au beneficiat de rotunjirea punctelor.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut în fața FCSB pe o Arenă Națională plină de suporteri

abonare newsletter