Sport

Tenismen român în top 100 ATP. Primul după Tecău

Victor Cornea, cel mai valoros tenismen român al momentului, a intrat în Top 100 ATP la dublu, primul după retragerea lui Horia Tecău.

Sibianul Victor Cornea a reușit în sfârșit să intre în Top 100 ATP / Foto: mesageruldesibiu.ro Sibianul Victor Cornea a reușit în sfârșit să intre în Top 100 ATP / Foto: mesageruldesibiu.ro

 

 


Alături de Franko Skugor, sibianul Victor Cornea a câștigat de o manieră categorică finala disputată sâmbătă, 1 aprilie, în cadrul Turneul Challenger 125 de la Sanremo (Italia).

 


Perechea româno-croată a dispus de Nikola Cacic (Serbia)/Marcelo Demoliner (Brazilia) cu 2-0 (6-2, 6-3), în 67 de minute, scrie mesageruldesibiu.ro.

Victor Cornea a intrat în turneu de pe locul 105 în clasamentul mondial de dublu. În urma rezultatului de la Sanremo, a fost recompensat cu 8420 euro și 125 puncte ATP.


Sibianul Vlad Victor Cornea, cel mai valoros tenismen român al momentului, a reușit în sfârșit să intre în Top 100 ATP la dublu. A câștigat al 4-lea titlu challenger în 2023, după cele de la Oeiras 1 (Portugania), Tenerife (Spania) și Rovereto (Italia).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic este deținătorul unui nou record. Ce bornă istorică a atins tenismenul

Tinerii sportivi clujeni au obținut premiul cel mare la Cupa României la tenis de masă

Ultimele Stiri
abonare newsletter