Sport

Marica, exclus din lotul VfB Stuttgart

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/16_ziua/marica.jpg" border="0" alt="Ciprian Marica" title="Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus ieri din lot, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club. În continuare, Marica se va antrena individual, pe termen nedefinit, informează kicker.de, citat de Mediafax. Marica nu a fost convocat pentru meciul disputat sâmbătă împotriva formaţiei FC Nürnberg, pierdut de Stuttgart acasă cu 1-4, iar luni şi marţi a fost chemat la discuţii de către conducerea clubului. Marţi, după o discuţie între antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic şi Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe român. Deşi Marica a negat faptul că s-ar fi declarat nemulţumit de situaţia sa la club, şefii au decis să-l excludă din lot, urmând ca el să se antreneze individual până când se va lua o altă hotărîre. „Interesul echipei stă deasupra interesului individual. Ciprian Marica nu este pregătit să se pună în interesul echipei. Hotărârea noastră nu reprezintă o suspendare, dar el se va antrena deocamdată separat“, a spus Labbadia, conform sursei citate. Ciprian Marica declarase, la 4 februarie, în cadrul unei emisiuni televizate, că are probleme la VfB Stuttgart: „Nu vreau să spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Mönchengladbach. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau să vorbesc, să spun ceva aiurea la cald“. Internaţionalul român este cel mai scump jucător achiziţionat vreodată de VfB Stuttgart, formaţie care l-a cumpărat pe Marica cu 7 milioane de euro, în 2007, de la Şahtior Donetsk. Atacantul a înscris 19 goluri în cele 93 de meciuri disputate în tricoul fostei campioane a Germaniei şi 13 goluri în 45 de meciuri pentru România." style="float: left; margin: 2px 5px;" />Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus ieri din lot, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club. În continuare, Marica se va antrena individual, pe termen nedefinit, informează kicker.de, citat de Mediafax.</p> <p>Marica nu a fost convocat pentru meciul disputat sâmbătă împotriva formaţiei FC Nürnberg, pierdut de Stuttgart acasă cu 1-4, iar luni şi marţi a fost chemat la discuţii de către conducerea clubului. Marţi, după o discuţie între antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic şi Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe român. Deşi Marica a negat faptul că s-ar fi declarat nemulţumit de situaţia sa la club, şefii au decis să-l excludă din lot, urmând ca el să se antreneze individual până când se va lua o altă hotărîre.</p> <p>„Interesul echipei stă deasupra interesului individual. Ciprian Marica nu este pregătit să se pună în interesul echipei. Hotărârea noastră nu reprezintă o suspendare, dar el se va antrena deocamdată separat“, a spus Labbadia, conform sursei citate.</p>

Ciprian Marica declarase, la 4 februarie, în cadrul unei emisiuni televizate, că are probleme la VfB Stuttgart: „Nu vreau să spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Mönchengladbach. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau să vorbesc, să spun ceva aiurea la cald“.

Internaţionalul român este cel mai scump jucător achiziţionat vreodată de VfB Stuttgart, formaţie care l-a cumpărat pe Marica cu 7 milioane de euro, în 2007, de la Şahtior Donetsk. Atacantul a înscris 19 goluri în cele 93 de meciuri disputate în tricoul fostei campioane a Germaniei şi 13 goluri în  45 de meciuri pentru România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter