Sport

Neluțu Varga, noi informații despre cazul Roger: „Acest Roger să nu creadă că o să scape așa ușor de noi.”

Patronul CFR Cluj, Neluțu Varga a declarat că și UTA Arad va suporta consecințele după ce Roger a evoluat pentru ei.

Patronul CFR-ului aduce noi informații despre cazul Roger /FOTO: captură TV Patronul CFR-ului aduce noi informații despre cazul Roger /FOTO: captură TV

 

 


CFR Cluj vrea să scoată la capăt situația după ce Roger a părăsit echipa din Gruia și a semnat cu UTA Arad.

 


În urmă cu câteva săptămâni între CFR Cluj și brazilianul Roger s-a declanșat un adevărat război, iar jucătorul și-a denunțat unilateral contractul după ce ar fi aflat că a fost scos din lot. Mutarea respectivă s-ar fi produs pentru a i se face loc lui Ermal Krasniqi (24 ani), care a venit recent de la FC Ballkani pentru 200.000 de euro.

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga a spus că vor exista consecințe drastice după ce Roger a jucat oficial pentru UTA Arad.


„Eu am mai spus că Roger s-a luat după impresarul lui, iar ăla îl va duce la sapă de lemn. Însă, acum văd că nici UTA Arad nu este mai echilibrată și a intrat și ea în acest joc urât de tot. E normal? Dar l-au băgat într-un meci oficial pe răspunderea lor, iar eu vă asigur că o să îi coste mult acest lucru. 

Noi lui Roger i-am făcut plângere peste tot unde este posibil, iar de acum ne vom îndrepta și împotriva celor de la UTA. Ei știau foarte bine că sunt probleme mari cu acest jucător, care are plângeri peste plângeri făcute și vor fi procese. UTA o să răspundă în solidar cu el.

Iar acest  Roger să nu creadă că o să scape așa ușor de noi. El știe foarte bine cum au stat lucrurile și este clar că a urmărit doar ca să scape de la noi din postura de jucător liber de contract. Însă nu o vom lăsa așa”, a declarat Neluțu Varga pentru prosport.ro.

CITEȘTE ȘI:

Toate bilete de la meciul CFR Cluj - Lazio au fost vândute!

Lazio a intrat în formă înaintea returului cu CFR Cluj. Immobile a reușit o dublă

abonare newsletter