Sport

CFR Cluj, datoare față de Alex Chipciu. Comisia de Recurs a decis în favoarea fotbalistului

Alex Chipciu a câștigat recursul contra CFR Cluj. Astfel campioana României trebuie să îi plătească fotbalistului sumele restante.

Alex Chipciu mai are de încasat salarii restante de la CFR Cluj /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook Alex Chipciu mai are de încasat salarii restante de la CFR Cluj /FOTO: FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Alex Chipciu a plecat de la CFR Cluj la „U” Cluj în vara anului trecut, însă fotbalistul avea încă de încasat salarii de la gruparea din Gruia.

 


Pentru a-și recupera banii, actualul jucător al lui „U” Cluj a început un proces împotriva echipei din Gruia la Comisiile de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal. Actualul căpitan al „studenților” a avut câștig de cauză.

Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a anunțat că Alex Chipciu a câștigat procesul cu formația din Gruia și o obligă pe campioana României să își plătească datoriile către fotbalistul în vârstă de 33 de ani. CFR Cluj are posibilitatea să atace hotărârea luată de Comisia de Recurs din cadrul FRF la TAS. 


„CHIPCIU MIHAIȚĂ ALEXANDRU vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenții financiare – Admite recursul. Modifică în tot Hotărârea CNSL nr. 151/12.10.2022. Admite cererea de chemare în judecată formulată de Chipciu Mihăiță Alexandru împotriva FC CFR 1907 Cluj SA.

Obligă FC CFR 1907 Cluj SA la plata către jucătorul Chipciu Mihăiță a diferenței de plată conform acordului de încetare, precum și a taxei de procedură în recurs.


Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF”, este decizia Comisiei de Recurs din cadrul FRF.

CITEȘTE ȘI:

Ioan Ovidiu Sabău, despre viața de antrenor și experiențele din perioada de fotbalist: „Toți care au fost la centrul de copii și juniori la U Cluj sunt foarte legați de acest club”

Neluțu Sabău, după victoria obținută de U Cluj  „Această victorie ne dă încredere, trebuie să muncim mai mult”

abonare newsletter