Sport

Ioan Ovidiu Sabău este încrezător înaintea primului meci ca antrenor al „U” Cluj

Ioan Ovidiu Sabău are încredere în forțele proprii și în jucătorii săi înaintea primului meci împotriva celor de la Voluntari.

Ioan Ovidiu Sabău va antrena vineri în primul său meci de la revenirea pe banca „U” Cluj/ FOTO: FC Universitatea Cluj - Youtube Ioan Ovidiu Sabău va antrena vineri în primul său meci de la revenirea pe banca „U” Cluj/ FOTO: FC Universitatea Cluj - Youtube

 

 


„U” Cluj va întâlni pe FC Voluntari în primul meci de la revenirea Superligii. Totodată va fi și primul meci al lui Ioan Ovidiu Sabău ca și antrenor al Universității Cluj. „Studenții” se întorc din cantonamentul din Antalya cu forțe proaspete, întărindu-și lotul cu noi transferuri. Sabău se arată încrezător înaintea meciului, deși acesta spune despre Voluntari ca va fi un adversar dificil.

 


„Întâlnim o echipă matură, care are experiență în prima ligă. Au stabilitate pe banca tehnică. Ne așteaptă un meci important, primul pentru mine. Contează foarte mult să obținem un rezultat bun. Ne-am pregătit foarte bine, suntem norocoși că nu avem accidentări.

Am crescut în perioada de pregătire, de la antrenament la antrenament. Pot să pun că jucătorii au calitate, dar sunt și foarte responsabili și implicați. Am un grup care se pregătește foarte bine și e o plăcere să îi antrenez”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.


Antrenorul speră că în perioada de pregătire să fi găsit metodele bune de joc, mizând în meciul din Superligă pe experiența sa.

„Cred și sper să fi găsit metodele cele mai bune ca echipa să arate bine. Emoțiile trebuie să existe, fac parte din viața noastră. Ne ajută să fim motivați, concentrați. Am experiență și știu cum să gestionez astfel de momente.


Jocul trebuie abordat inteligent, cu multă răbdare. Trebuie să avem multă minte, atenție și trebuie jucat la rezultat. În momentul de față echipa trebuie să arate maturitate și să jucăm până câștigăm încredere în noi”, a adăugat tehnicianul.

Ioan Ovidiu Sabău recunoaște presiunea pe care o are, fiind la rândul său un produs al Universității Cluj.


„Fiind de-al casei știu răspunderea pe care o am. Cu noi tot timpul răbdarea e mai puțină, se cere mai multe de fiecare dată și e firesc. Noi fiind legați sufletește de echipă suntem mult mai implicați și mai dornici să avem realizări”, a mai declarat Sabău.

 

 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc speră la menținerea „U” Cluj în Superligă: „Am mare încredere în Ioan Ovidiu Sabau”

„U” Cluj se desparte de un nou jucător. Unde va ajunge acesta

Ultimele Stiri
abonare newsletter