Sport

Incident șocant la o sală de sport. Un bărbat a murit în timpul unei competiţii de tenis de masă

Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori.

Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori / Foto: pixabay.com Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori / Foto: pixabay.com

 

 


Un sportiv a decedat, duminică după-amiază, în timpul unei competiţii de tenis de masă pentru amatori care avea loc în comuna prahoveană Brazi.

 


Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Cocorăştii Colţ au fost sesizaţi, în jurul orei 16:00, despre faptul că, în timpul unei competiţii sportive care a avut loc în comuna Brazi, unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta participa la o competiţie de tenis de masă pentru amatori.

„În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Brăila. În urma manevrelor de resuscitare aplicate de către echipajul medical sosit la faţa locului a fost declarat decesul bărbatului în cauză”, arată sursa citată.


Cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. 

CITEȘTE ȘI:

Celebrul sportiv Zsolt Torok, găsit mort. A doborât multe recorduri în alpinismul mondial

Doliu în familia Universității Cluj. A murit legendarul baschetbalist Meti Rührig

abonare newsletter