Sport

Prima ediție a Campionatului European Universitar de culturism va avea loc la Cluj-Napoca

Prima ediție a Campionatului European Universitar de culturism se va desfășura la Cluj-Napoca, în aprilie 2023.

Prima ediție a Campionatului European Universitar de culturism/ sursa: captură Gabriel Toncean/Facebook.com Prima ediție a Campionatului European Universitar de culturism/ sursa: captură Gabriel Toncean/Facebook.com

 

 


Anul viitor municipiul Cluj-Napoca va găzdui o nouă competiţie internaţională - Campionatul European Universitar de Culturism.

Evenimentul este programat în luna aprilie 2023, potrivit anunțului făcut luni de Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean.



„În 2023 punem pe harta sportului o nouă competiţie internaţională. 

Este vorba despre Campionatul European Universitar, un proiect pe care mi-am dorit foarte mult să-l transform în realitate şi pentru care am muncit în calitate de vicepreşedinte al Federaţiei Europene de Culturism şi Fitness. 


În 2023, municipiul Cluj-Napoca va găzdui o nouă competiţie internaţională - Campionatul European Universitar./ sursa: captură Gabriel Toncean Facebook.com

Sportul universitar are un potenţial fenomenal şi poate reprezenta o pepinieră pentru viitorii campioni mondiali.

Prima ediţie a Campionatului European Universitar va avea loc în aprilie 2023, la Cluj-Napoca”, a anunțat recent Gabriel Toncean pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Clujence la Europenele şi Balcanicele de Fitness şi Culturism

Ultimele Stiri
abonare newsletter