Sport

Baschetbaliştii au învins la Oradea

<p><img src="documente/stories/02_februarie/15_ziua/csm-oradea-u-mobitelco.jpg" border="0" alt="csm oradea - u mobitelco" style="float: left; margin: 2px 5px;" />„U“ Mobitelco BT a câştigat meciul din deplasare cu CSM Oradea, cu scorul de 80-73.</p> <p>Elevii lui Marcel Ţenter au reuşit în sfârşit să se impună în deplasare la Oradea, echipă care i-a încurcat în ultimii ani.</p> <p>Clujenii au început ezitant partida, cedând în primul sfert, dar şi-au revenit pe parcurs şi au reuşit să se impună graţie evoluţiei din final. Rezultatele pe sferturi au fost 17-18, 16-13, 17-23 şi 30-19, iar scorul final 80-73 în favoarea „studenţilor“.</p> <p>Cei mai buni jucători de la „U“ Mobitelco BT au fost Kyndall Dykes şi Zoran Krstanovic. Americanul a înscris 30 de puncte şi a efectuat 9 recuperări, iar sârbul a înscris 28 p şi a recuperat 10 baloane. Pentru clujeni au mai înscris: Silvăşan 8 p, Cuic 7 p, Fometescu 5 p şi Lawrence 2 p. Pentru CSM Oradea au punctat: Topchov 28 p, Maric 14 p, Schachtner 14 p, Mandic 9 p, Pasca 5 p şi Mitchell 3 p.</p>

Marcel Ţenter a apreciat că elevii săi şi-au făcut singuri meciul greu şi a dedicat succesul managerului Nicolae Ienac, care are probleme de sănătate şi a fost recent internat într-un spital din Cluj. „A fost un meci pe care ni l-am făcut singuri dificil, un efort colectiv deosebit, mai ales în sfertul patru, pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt. Am fost mult mai maturi pe final şi cred că aceasta a fost cheia partidei. Oamenii lor importanţi, Mitchell, Maric şi Mandic, au fost ţinuţi bine sub control, însă, pe fondul greşelilor noastre în defensivă, Topchov a înscris parcă prea uşor. Mă bucur pentru victorie şi o dedic managerului nostru, domnul Nicolae Ienac, care se luptă pentru viaţa sa şi îi urez însănătoşire grabnică. Cu toţii îl aşteptăm cât mai rapid să revină în viaţa echipei!“, a spus antrenorul vicecampionilor.

În etapa următoare, „U“ Mobitelco BT va primi vizita formaţiei Energia Rovinari, sâmbătă, 19 februarie. Clujenii se află pe locul doi în clasamentul Diviziei A, cu 37 de puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter