Sport

Unirea Dej continuă să impresioneze în liga a II-a! „Alb-Albaștrii” i-au învins pe cei de la Dinamo

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Unirea Dej cu scorul de 3-2 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, la Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii a II-a de fotbal.

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Unirea Dej cu scorul de 3-2 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, la Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii a II-a de fotbal/ Foto: Facebook - FC Unirea Dej oficial Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Unirea Dej cu scorul de 3-2 (1-0), sâmbătă, pe teren propriu, la Clinceni, într-un meci din etapa a patra a Ligii a II-a de fotbal/ Foto: Facebook - FC Unirea Dej oficial

 

 


Dinamo a plătit tribut erorilor din apărare comise de fundaşii centrali Quentin Bena şi Răzvan Patriche la primul şi ultimul gol.

 


Unirea a deschis scorul prin Angelo Cocean (31), dar a reuşit egalarea prin Alexandru Pop (54), jucător intrat la pauză. Cocian a readus echipa oaspete în avantaj la scurt timp (58), dar acelaşi Pop a înscris cu o nouă lovitură de cap (73). Dejenii au marcat golul victoriei prin Alexandru Pop (coincidenţă de nume - n. red.), în min. 77, din penalty.

Dinamo a suferit a treia înfrângere consecutivă şi ocupă locul 17 în clasament.


CSC 1599 Şelimbăr este lider în clasament, cu 10 puncte, urmată de Unirea Slobozia, 10 puncte, Poli Iaşi, 10 puncte, Unirea Dej, 9 puncte, Oţelul Galaţi, 8 puncte, Gloria Buzău, 7 puncte, etc.

 

CITEȘTE ȘI:

Unirea Dej continuă să impresioneze! Un jucător al clujenilor, convocat la echipa națională

CFR Cluj a făcut scor cu Unirea Dej, într-un meci amical

Ultimele Stiri
abonare newsletter