Sport

Mesaje josnice afișate de suporterii arădeni. „Șepcile roșii au ajuns purtate de «bronzați»/ Vă dați mari studenți, dar nici bac-ul nu-l luați”

UTA Arad a câștigat cu U Cluj, scor 2-1, într-un meci din etapa 5 din Liga 1. În fața a aproximativ 10.000 de spectatori, UTA a deschis repede scorul, în minutul 6.

 

Arădenii au continuat să domine partida și au fost aproape de 2-0 în minutul 13. Otele a șutat din interiorul careului, dar Filip a intervenit decisiv și a deviat mingea puțin pe lângă poartă.


U Cluj a reușit însă să egaleze la primul șut pe poartă, după 35 de minute în care ardelenii au fost dominați. Echipa lui Lincar a marcat prin Adrian Bălan, care a împins în poartă mingea centrată de Pires.

În minutul 45+1, Benga marcat golul de 2-1 pentru arădeni. Reușita a fost anulată de VAR, pentru ofsaid, moment în care suporterii gazdă au început să strige „Hoții, hoții!”.


La un moment dat, în peluza „Iosif Pecsovszky”, fanii arădeni au desfășurat un banner cu următorul mesaj: „Șepcile roșii au ajuns purtate de «bronzați»/ Vă dați mari studenți, dar nici bac-ul nu-l luați", potrivit paginii de Facebook Ultras România 1918.

Un al doilea mesaj tot la meciul UTA Arad – Universitatea Cluj a fost afișat de suporterii arădeni: „Acte de huliganism, pe Facebook interval/Un autocar vopsit, rămâne marea voastră realizare".

CITEȘTE ȘI:

„U”, în fața celui de-al 93-lea meci direct cu UTA. „Şepcile roşii” caută victoria!

„U” Cluj a pierdut meciul cu FC Argeș, scor 1-3. „Șepcile roșii”, eșec în Trivale

„Studenții” vor revanșa în acest weekend în fața echipei UTA Arad

abonare newsletter