Sport

Jucătoarea Sorana Cîrstea, depistată cu COVID: „A avut un impact mare asupra sănătăţii mele”

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a fost depistată cu COVID-19. Aceasta a declarat că infectarea cu virusul a avut un impact mare asupra sănătății sale.

Jucătoarea de tenis a fost testată pozitiv COVID-19/ Foto: Facebook - Sorana Cîrstea

 

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea a anunţat, miercuri, pe Instagram, că este infectată cu Covid-19, virus care are un impact mare asupra sănătăţii sale.


 

„Recent am fost testată pozitiv la Covid-19 şi a avut un impact mare asupra sănătăţii mele. Lucrez din greu pentru a reveni la cel mai bun nivel al meu. Sunt lucruri în viaţă pe care nu le poţi controla, dar ce poţi controla este atitudinea ta faţă de ele. E un proces de zi cu zi şi singurul lucru pe care trebuie să ne concentrăm este să fim mai buni decât în ziua precedentă”, a scris Cîrstea în reţeaua de socializare.


Cîrstea (32 ani, 38 WTA) nu a mai jucat din 26 iulie, când era învinsă neaşteptat de rusoaica Oksana Selehmeteva (170 WTA), cu 7-5, 6-4.

Ultimul turneu de Mare Şlem al anului, US Open, va avea loc în perioada 29 august-11 septembrie, dar Cîrstea nu a oferit detalii legate de o eventuală participare.


 

CITEȘTE ȘI:

Sorana Cîrstea, prima româncă calificată în turul 2 la Roland Garros

Tenis: Simona Halep şi Sorana Cîrstea, învinse în semifinalele turneului WTA de la Birmingham

Ultimele Stiri
abonare newsletter