Sport

CFR Cluj, transfer de ultimă oră. Un nou portar

CFR Cluj a anunțat transferul portarului Simone Scuffet (26 de ani), jucător care în sezonul trecut a fost legitimat la Apoel Nicosia.

 

După ce negocierile cu Silviu Lung Jr. și Florin Niță au picat, CFR s-a reorientat și a adus un portar cu 40 de meciuri pentru Udinese în Serie A, între 2012 și 2021.


„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Simone Scuffet, portarul italian în vârstă de 26 de ani, a semnat cu CFR Cluj! Goalkeeper-ul italian a evoluat în carieră la Udinese, echipă pentru care a bifat 49 de meciuri în Serie A și Cupa Italiei, Spezia, Como, Kasimpasa, iar în ultimul sezon a jucat în Cipru la Apoel Nicosia și a apărat de 24 de ori. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la CFR Cluj!”, este mesajul echipei din Gruia.

Până în acest moment, ardelenii s-au bazat în poartă doar pe Cristi Bălgrădean și Răzvan Sava. „Pufi” are 60 de meciuri jucate pentru ardeleni și două titluri câștigate, în timp ce tânărul portar venit de la Torino are 27 de meciuri jucate la Primavera.


Bălgrădean a fost eroul lui CFR în prima etapă de campionat, în meciul câștigat de clujeni cu Rapid, scor 1-0. La ultima fază a partidei, portarul campioanei a apărat penalty-ul lui Albu.

CITEȘTE ȘI:

Fratele lui Mihai Mincă, fostul portar de la CFR Cluj, are nevoie de ajutor din cauza unor probleme medicale

Otto Hindrich pleacă de la CFR Cluj! Tânărul portar urmează să joace într-un campionat din străinătate

Portarul lui CFR Cluj U-17 a marcat golul ANULUI în fotbalul românesc. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter