Social

Cerere în căsătorie inedită, pe o pârtie din Apuseni. Un clujean și-a surprins iubita cu cea mai așteptată întrebare. FOTO

Un tânăr din Cluj a cerut-o duminică de soție pe iubita sa din Câmpeni, pe pârtia Piatra Grăitoare din Apuseni.

Un clujean și-a cerut iubita în căsătorie pe pârtia din Apuseni. Un clujean și-a cerut iubita în căsătorie pe pârtia din Apuseni.

 

 


Tânărul clujean a fost ajutat de prietenii săi pentru a pune la cale momentul care a surprins-o pe viitoarea sa soție până la lacrimi, scrie apuseni.info.

 


„O tânără a avut parte de o surpriză de proporţii chiar pe Pârtia Piatra Grăitoare, unde se plimba cu telescaunul. Doi îndrăgostiţi se pare că au decis că este momentul să devină mai mult decât iubit şi iubită. Astfel, tânărul a pus totul la punct, atent fiind la toate detaliile şi şi-a surprins iubita cum nu şi-ar fi imaginat vreodată. Acesta, ajutat de prietenii săi, a pus întrebarea mult aşteptată.

«Vrei să fii soţia mea?». Emoţionată până la lacrimi, fata nu a stat pe gânduri deloc în privinţa cererii, răspunsul fiind cu siguranţă: DA!”, au scris cei de la Pârtia Piatra Grăitoare, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

400 de cărți au „călătorit” de la Paris spre România, pentru a-i bucura pe copiii defavorizați. Povestea unui voluntar care nu și-a uitat țara

Ultimele Stiri
abonare newsletter