Social

Concert caritabil de colinde în Cluj-Napoca. Donațiile vor merge la copiii de la Oncologie

Un concert caritabil de colinde are loc astăzi, 21 decembrie, începând cu ora 14, la Centrul de Cultură Urbană „Casino”, din Cluj-Napoca.

Concert caritabil de colinde în Cluj-Napoca. Donațiile vor merge la copiii de la Oncologie Concert caritabil de colinde în Cluj-Napoca. Donațiile vor merge la copiii de la Oncologie

 

Evenimentul este organizat de Fundația Transilvania Leaders (Cluj-Napoca) iar cei care vor colinda sunt Corul de cameră „Psalmodia Transylvanica”, al Facultății de Teologie Ortodoxă (Universitatea „Babeș-Bolyai”)- dirijat de păr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, și Corala Congregației Surorilor Maicii Domnului, din cadrul Bisericii Greco-Catolice-dirijor Sr. Dominica.


La eveniment și-au anunțat participarea Î.P.S. Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, P.S. Claudiu-Lucian Pop, Episcop al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, reprezentanți ai autorităților locale și ai unor instituții publice din Municipiul Cluj-Napoca.

Fundația Transilvania Leaders, Arhiepiscopia Vadului, Felacului și Clujului și Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, precum și alte instituții și persoane vor face donații pentru cadouri de Crăciun destinate copiilor internați la Secția Oncologie Pediatrică, Institutul Oncologic „Ion Chiricuță”, din Cluj-Napoca.


Fundația Transilvania Leaders din Cluj-Napoca este o organizație non-profit care are între obiectivele sale susținerea valorilor perene ale civilizației românești. 
 

CITEȘTE ȘI:

Afaceriștii clujeni au donat peste 700.000 lei spitalelor în lupta împotriva COVID-19

Ultimele Stiri
abonare newsletter