Social

Un inspector care a HĂRȚUIT o farmacistă în Cluj-Napoca primește închisoare cu amânare. Are de plătit daune de 15.000 lei

Un inspector de la AJOFM, reținut în 2019 pentru hărțuirea unei farmaciste din Cluj-Napoca, a fost condamnat la închisoare cu amânare și plata de daune morale.

Un inspector care a HĂRȚUIT o farmacistă în Cluj-Napoca primește închisoare cu amânare. Are de plătit daune de 15.000 lei Un inspector care a HĂRȚUIT o farmacistă în Cluj-Napoca primește închisoare cu amânare. Are de plătit daune de 15.000 lei

 

 


Un inspector AJOFM Cluj care a hărțuit o farmacistă a fost pedepsit cu închisoare cu amânare de 3 luni și 20 de zile, 60 de zile de muncă neplătită, interdicția de a se apropia la mai puțin de 200 de metri de persoana vătămată și plata la daune morale în cuantum de 15.000 lei, scrie clujust.ro.

 


Potrivit datelor de la dosar, „În fapt, inculpatul T.C şi persoana vătămată A.I  s-au cunoscut în cursul lunii iunie 2018, la farmacia Dona din mun. Cluj-Napoca str… , la care persoana vătămată lucra ca farmacistă, inculpatul începând să se prezinte regulat în calitate de client. La început, aceasta achiziţiona diverse produse, însă cu timpul persoana vătămată a observat că inculpatul urmărea doar să discute cu aceasta. Apoi, inculpatul îi aducea diverse cadouri, respectiv flori, ciocolată şi îngheţată. Deşi persoana vătămată l-a refuzat, inculpatul venea în continuare la farmacie, o urmărea insistent cu privirea pe persoana vătămată, obţinând chiar numărul ei de telefon şi trimiţându-i mai multe mesaje prin care îşi exprima sentimentul de iubire pentru aceasta...”

Citește întreaga știre pe clujust.ro.

CITEȘTE ȘI:

Tânăr care a amenințat cu moartea patru medici clujeni, pedeapsă cu suspendare. „Plătești cu zilele tale”

Un șofer DROGAT a amenințat cu CUȚITUL un bărbat, în trafic, în Centru în Cluj-Napoca. FOTO

abonare newsletter